Veseli december je v studiu radia Hit gostil kar prek 150 estradnikov!

Danes se je na radiu Hit zaključil tako imenovani Veseli december, ki je v studio v Domžale pripeljal kar prek 150 estradnikov iz cele Slovenije. Bili so veseli toplega vzdušja, sproščenosti in vznesenosti, ki so jo z veseljem prenesli tudi na poslušalce.

Ker smo v dobrodelni akciji Podari medvedka prejeli toliko igrač in tudi hrane, smo prvi, do vrha poln kombi, v skladišče Anine zvezdice odpeljali že v četrtek. Drugi kombi (in morda še eden) potuje tja v teh dneh. Igrače so nam nosila mnoga društva iz cele Slovenije, tudi osnovne šole, ki so organizirale zbiranje igrač za nas. In na koncu so presenetili še poslušalci. Resnično izjemno.

Poseben poudarek bomo namenili igračam z osebnimi sporočili vseh estradnikov, ki so nas obiskali, saj so misli globoke, čustvene in izredno pozitivne. Verjamemo, da bo marsikateremu otroku to posebno darilo veliko pomenilo. Naj gredo »osebna darila« v prave roke!

Imset in Rudi.

In kako bomo na radiu Hit odštevali zadnje dni, ure in sekunde do novega leta? Čisto drugače! Odštevali bomo s kar 1.000 naj hitov vseh časov! Torej tik pred polnočjo bo to zvenelo takole: »Do novega leta nas loči še 5 hitov…«. To bo čisto posebno in čisto radijsko praznovanje novega leta, v stilu hitov, v stilu radia Hit. Ja, drugače bo. Zabavno. Z najboljšo glasbo. Zato le ostanite na frekvencah radia Hit, čaka vas samo najboljša glasba in skoraj nič govora! Pa srečno!

Avtor: radio Hit

Komentarji uporabnikov
Tagi