Elektrika, Voda, Odpadki

Pozdravljeni na podstrani evo. domzalec.si, namenjeni Evidentiranju, Varovanju in Obveščanju.

Bodite obveščeni o načrtovanih izklopih vodovodnega ali električnega omrežja, okvarah na omrežjih in odvozih odpadkov v občinah Domžale, Lukovica, Moravče, Trzin in Mengeš.

Elektro Ljubljana - Domžale

 1. Izklop: Domžale od 4.6.2020 ob 15:00 do 4.6.2020 ob 16:00

  Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Domžale obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 4.6.2020 od 15:00 do 16:00 ur. ,In 19:00 do 20:00 uri. zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BERIČEVO 20/0.4 D-312. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.naslovi >>BERIČEVO 10 (BERIČEVO)BERIČEVO 1 Read more
 2. Izklop: Domžale od 4.6.2020 ob 15:00 do 4.6.2020 ob 20:00

  Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Domžale obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 4.6.2020 od 15:00 do 20:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BERIČEVO MOST 20/0.4 D-313. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.naslovi >>BERIČEVO 39 (BERIČEVO)BERIČEVO 40 (BERIČEVO)BERIČ Read more

Prodnik

 1. Obvestilo o odvozu kosovnih in nevarnih odpadkov

  V skladu z ukrepi Vlade Republike Slovenije je bilo z namenom preprečevanja širjenja novega koronavirusa v času epidemije prekinjeno izvajanje vseh ne nujnih storitev, med drugim tudi spomladanska akcija odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov.

  S stabilnim umirjanjem epidemije in sproščanjem vladnih ukrepov smo lahko ponovno pričeli z načrtovanjem organiziranega odvoza. Z odvozom kosovnih odpadkov bomo nadaljevali postopoma, najprej v občini Trzin 26. in 27. maja, nato pa še v občinah Mengeš, Lukovica in Moravče. V občini Domžale je bil odvoz kosovnih odpadkov izveden tik pred razglasitvijo epidemije, zbiranje nevarnih odpadkov pa je bilo prav tako prekinjeno in bo v primeru stabilnih zdravstvenih razmer izvedeno v juniju.

  Urnike odvoza po občinah bomo sproti objavljali na naši spletni strani, vsi uporabniki pa jih boste prejeli tudi po pošti.

  Ob tem bomo skrbno spremljali zdravstvene razmere in v primeru zaostrovanja ukrepov prilagajali izvajanje storitev.  Ker se razmere lahko hitro spreminjajo, vas prosimo, da spremljate tudi našo spletno stran, kjer objavljamo aktualne novice.

  Nov urnik odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov v občini Trzin

  Nov urnik odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov v občini Mengeš

  Urnika odvoza za občini Lukovica in Moravče bosta objavljena v prihodnjih dneh, prav tako datumi zbiranja nevarnih odpadkov v občini Domžale.

   

 2. Center za ravnanje z odpadki od 20. 4. 2020 ponovno odprt po običajnem delovnem času

  Uporabnike obveščamo, da bo Center za ravnanje z odpadki Dob od ponedeljka, 20. 4. 2020, ponovno odprt po običajnem letnem delovnem času: OD PONEDELJKA DO PETKA, OD 14. DO 20. URE IN OB SOBOTAH OD 8. DO 20. URE.

  Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa in čim večje zaščite tako uporabnikov koz zaposlenih je vstop v Center možen le z lastno zaščitno masko, število vozil, ki so lahko v istem času v Centru pa je omejeno. Zaradi omejitve števila obiskovalcev se lahko zgodi, da bo v primeru večjega števila obiskovalcev za vstop v Center treba nekoliko počakati.

  Uporabnike prosimo, da upoštevate navodila zaposlenih in z odgovornim ravnanjem prispevate k preprečevanju širjenja virusa.

  Zahvaljujemo se za razumevanje.