Elektrika, Voda, Odpadki

Pozdravljeni na podstrani evo. domzalec.si, namenjeni Evidentiranju, Varovanju in Obveščanju.

Bodite obveščeni o načrtovanih izklopih vodovodnega ali električnega omrežja, okvarah na omrežjih in odvozih odpadkov v občinah Domžale, Lukovica, Moravče, Trzin in Mengeš.

Prodnik

 1. Obvestilo o ukrepu prekuhavanja pitne vode iz vodovodnega sistema Selce - Poljane

  Ponedeljek, 25. 9. 2023 - Uporabnike pitne vode obveščamo, da z dnem 25. 9. 2023 uvajamo ukrep prekuhavanja pitne vode iz vodovodnega sistema Selce – Poljane, ki s pitno vodo oskrbuje naselji Selce in Poljane nad Blagovico. Ukrep uvajamo iz preventivnih razlogov zaradi suma na neskladnost vode, ki je v postopku vzorčenja in analize ter velja do preklica.

  Uporabnike zgoraj navedenih območij prosimo, da do preklica upoštevate navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) o prekuhavanju vode: 
  https://nijz.si/moje-okolje/pitna-voda/navodila-o-prekuhavanju-vode/

  https://nijz.si/moje-okolje/pitna-voda/priporocila-za-uporabo-vode-ob-iz...

 2. Odvoz odpadkov dne 18. 9. 2023 na nekaterih območjih v popoldanskem času

  Ponedeljek, 18. 9. 2023 - Uporabnike z območja naselij Vrhpolje pri Moravčah, Stegne, Sp. in Zg. Tuštanj, Krašce, Dole pri Krašcah, Podstran, Prikrnica, Imenje, Pogled, Negastrn, Krašnja in Sp. Loke obveščamo, da bo zaradi višje sile odvoz odpadkov dne 18. 9. 2023 potekal v popoldanskem času. Uporabnike prosimo, da zabojnike pustijo na prevzemnih mestih, da bo storitev lahko izvedena. Zahvaljujemo se za razumevanje.