Elektrika, Voda, Odpadki

Pozdravljeni na podstrani evo. domzalec.si, namenjeni Evidentiranju, Varovanju in Obveščanju.

Bodite obveščeni o načrtovanih izklopih vodovodnega ali električnega omrežja, okvarah na omrežjih in odvozih odpadkov v občinah Domžale, Lukovica, Moravče, Trzin in Mengeš.

Prodnik

 1. Motena oskrba s pitno vodo

   

  Ponedeljek, 27. 3. 2023 - Uporabnike z območja Krumperške ulice v Domžalah obveščamo, da bo v torek, 28. 3. 2023, od 8.30 do  predvidoma 13.30, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu.

  Priporočamo, da po prekinitvi pred ponovno uporabo pitne vode opravite temeljito izpiranje hišne vodovodne napeljave (voda naj iz vsake pipe teče približno 2 minuti oziroma do ustalitve temperature). Pred izpiranjem odstranite mrežice na pipah.

  Zahvaljujemo se za razumevanje.

   

 2. Odstranite sneg z in okoli zabojnikov

  16.1.2023 – V snežnih razmerah uporabnike prosimo, da odstranite sneg z zabojnikov in njihove okolice ter tako ekipam omogočite dostop do zabojnikov in njihovo praznjenje.

  Zabojnike pripravite na običajno prevzemno mesto, pri čemer poskrbite, da so zabojniki dostopni, da okoli njih in na njih ni snega, saj bo le v tem primeru storitev lahko opravljena. Nedostopni, zasneženi in s snegom obdani zabojniki žal ne morejo biti izpraznjeni.

  Zaradi snežnih razmer na nekaterih območjih sicer lahko prihaja do zamude pri odvozu odpadkov, zato uporabnike prosimo, da neizpraznjene zabojnike za odpadke pustite na prevzemnih mestih, dokler storitev ne bo opravljena.

  Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost in razumevanje.