Tedenski novičnik

domžalec.si - Tedenski novičnik

KAJ JE domžalec.si – Tedenski novičnik?

Spletni portal domžalec.si enkrat (1x) tedensko izdaja Tedenski novičnik, katerega prejmejo naročniki preko elektronske pošte na svoje elektronske naslove, praviloma ob nedeljah dopoldan. V Tedenskem novičniku si naročniki lahko ogledajo izbor najbolj branih in najpopularnejših novic preteklega tedna na portalu domžalec.si.S posredovanjem vaših podatkov, se strinjate s pogoji uporabe.

POGOJI UPORABE

1. SPLOŠNE DOLOČBE

Spletni portal domžalec.si, s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

2. POGOJI SODELOVANJA, PRIJAVA NA SEZNAM

Na domžalec.si – Tedenski novičnik se lahko prijavijo uporabniki (v nadaljevanju naročnik), ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem portalu domžalec.si. Naročnik se na seznam prijavi tako, da na spletni strani domžalec.si v obrazec z naslovom “domžalec.si – Tedenski novičnik” vpiše svoj elektronski naslov. Naročnik se s prijavo strinja s temi pogoji in soglaša z zakonskimi določili. Obrazec za vpis vsebuje potrditveno polje (prijava oz. Naročite se). Prijava oz. naročilo na seznam prejemnikov je brezplačno. Pošiljatelj vpisa, prejemanja sporočil in upravljanje seznama naročnikom ne zaračunava. Za vpis na seznam zadostuje zgolj podatek o e-poštnem naslovu naročnika. Naročnik se lahko na seznam prijavi tudi preko elektronskega sporočila, kjer eksplicitno izrazi, da se želi naročiti na seznam.

3. NAMEN ZBIRANJA IN HRANJENJA PODATKOV

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so obveščanje o vsebinah na spletnem portalu domžalec.si. Osebne podatke hranimo v računalniški oz. elektronski obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo.

4. POGOJI POŠILJANJA SPOROČIL

Vsebina sporočila je sorodna vsebini spletnega portala domžalec.si. Frekvenca pošiljanja sporočil je fiksna, a se lahko brez predhodne najave spreminja. Sporočilo lahko vsebuje tudi promocijske vsebine. Seznam ima lahko prikrit naslov prejemnika.

5. UPRAVLJANJE OSEBNIH PODATKOV

Pošiljatelj shranjuje podatke prijavljenih skladno z zakonskimi določili. Pošiljatelj v bazi shranjuje le podatek o elektronski pošti naročnika in datumu prijave. Pošiljatelj ne upravlja in ne razpolaga z drugimi podatki o naročniku. Pošiljatelj podatkov o naročnikih ne deli ali posreduje tretjim osebam, razen če je način posredovanja podatkov eksplicitno določen z dodatnimi pogoji sodelovanja.

6. SLEDENJE

Pošiljatelj lahko v sporočilo vgradi mehanizme, ki omogočajo zbiranje podatkov o uspešnosti dostave sporočila in aktivnosti prejemnikov sporočila. Zbrana statistika je anonimna, kar pomeni, da se zbira le časovna in kumulativna komponenta sledenja, ne pa tudi podatki, ki bi lahko bili uporabljeni za določanje individualnih metrik (kot so: ID sporočila, IP naslov prejemnika ipd.).

7. ODJAVA OD E-NOVIC

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu s Tedenskim novičnikom klikne povezavo za odjavo od prejemanja. Uporabnik lahko odjavo in izbris kontakta zahteva tudi z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@domzalec.si. Po dokončni potrditvi odjave uporabnika, bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.

8. KONČNE IN PREHODNE DOLOČBE

Pošiljatelj ne prevzema nobene odgovornosti za nespoštovanje pogojev naročnikov. Prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice nastale kot rezultat nespoštovanja teh pravil. Pošiljatelj si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb pogojev, če tako zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Spremembe in novostih bo pošiljatelj objavljal na tem spletnem naslovu. Povezava do tega spletnega naslova je na voljo na obrazcih za prijavo na seznam prejemnikov Tedenskega novičnika.

Za dodatne informacije v zvezi s seznamom pišite na naslov: info@domzalec.si.

Uredništvo spletnega portala domžalec.si