O nas

Spletni informativni portal domžalec.si, je vpisan v razvid medijev, ki ga vodi Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Republike Slovenije, pod zaporedno številko 1746.

Kaj je spletni portal domžalec.si?

Spletni portal domžalec.si je osrednji informativni portal v občini Domžale, ki je namenjen obveščanju občank in občanov občine Domžal, ter tudi drugih obiskovalcev spletne strani o dogajanju v občini Domžale ter o dogodkih, ki so povezani z občankami in občani občine Domžale. Prav tako spletni portal pokriva tudi dogajanja v okoliških občinah.

Naša prednost je v veliki količini različnih kakovostnih informacij, ki so hitro in ažurno objavljene vsakodnevno na spletnem portalu in pokrivajo vse vidike dela in življenja v občini Domžale in v okoliških občinah. Vsak obiskovalec našega spletnega portala, vedno najde nekaj zase.

Spletni informativni portal domžalec.si poskrbi, da lahko vse generacije redno spremljajo dogajanja v občini Domžale in okoliških občinah. Še več, ponujamo jim informacije, ki jim lahko koristijo za marsikaj; bodisi pri njihovem delu, izobraževanju ali pri širjenju razgledanosti.

Informativni spletni portal je namenjen tudi drugim uporabnikom, ki želijo pridobiti kakršnekoli informacije s področja dela in življenja v občini Domžale in v okoliških občinah.

Vsebina, ki jo ponuja domžalec.si

Informativni spletni portal domžalec.si poroča o širokem spektru dogajanja in življenja v občini Domžale in okoliških občinah. Vsebinska zasnova portala je razdeljena na različna področja oz. sekcije in podsekcije:

Novice (Dobre novice, Lokalno aktualno, Obvestila, Opozarjamo, Podjetništvo, Prireditve, Zdrave novice);
Kronika;
Šport (Borilni športi, Drugi športi, Košarka, Nogomet, Rekreacija);
Kultura (Nanine Karikature, Napovednik, Običaji, Prireditve, Razstave, Ustvarjalci);
Aktualno (Mladina, Otroci, Seniorji);
Zabava
Turizem (Gostinstvo, Kam na izlet, Zgodovina);
Kolumna (Kolumna Domžalca, Pisma bralcev);
Koledar dogodkov;
Koristne povezave.

Bi si želeli, da vaš članek oz. vsebino objavimo na našem portalu?

Na info@domzalec.si nam lahko pošljete članke in fotografije o vaših aktivnostih, vaše izjave za javnost in druga razmišljanja. Pošljete nam lahko tudi slike in video posnetke o najrazličnejših zanimivostih, ki so se vam pripetile.

V kolikor se zanimate za oglaševanje na našem portalu si lahko več preberete na strani namenjeni oglaševalcem in pogojem oglaševanja, lahko pa nam svoje razmišljanje pošljete na oglasevanje@domzalec.si.

IZDAJATELJ SPLETNEGA PORTALA:

ULMI, marketinške storitve, Miha Ulčar, s.p.
Partizanska 3, 1230 Domžale
Davčna številka: 45672598
Matična številka: 6223923000