Na preizkušnji: Zabavna puzzle pasja igrača Zogoflex Echo Rumbl

Naši kosmati sodelavki, psički Jelly Bean in Gummy Bear, sta tokrat dobili nalogo, da za vas preizkusita zabavno puzzle pasjo igračo Zogoflex Echo Rumbl iz spletne trgovine QLZOO. Zakaj je to posebna pasja igrača in se jo res splača imeti si preberite v nadaljevanju. 

Zogoflex Echo Rumbl™ je ena izmed najnovejših pasjih igrač v Sloveniji in ne to ni navadna pasja žogica. Odlikuje jo vsestranska uporabnost tako jo lahko uporabite kot miselno igračo, igračo za prinašanje ali zgolj kot igračo za grizenje. Izdelana je iz izjemno trpežnega materiala ter se kljub grizenju hitro vrne v prvotno obliko in ne poškoduje pasjih zob. Primerna je za vse pse ne glede na starost in velikost. Z zabavnim neenakomernim prevračanjem pa poskrbi, da deli hrano oziroma priboljške bolj počasi.

Tako Rumbl™ pri psu spodbudi zabavno in varno igro. Zagotovo lahko trdimo, da je varna in zdrava alternativa teniški žogici. Zakaj so le te nevarne in niso primerne za igro s psom, pa smo pisali v prejšnjem prispevku.

Zakaj je naši kosmatinki ravno ta igrača najbolj prepričala?

Naši sodelavki Jelly in Gummy sta igračo Rumbl™ dobili v test. Napolnili smo jo z okusnimi naravnimi priboljški Maelson in tako spodbudili nujne miselne sposobnosti – postavljeni sta bili pred izziv na kakšen način priti do hrane, ki se skriva v igrači. Tako sta se z njo zamotili za, kar nekaj časa. Psička Gummy zelo rada hitro je, zato je prednost te igrače tudi počasno hranjenje. Zaradi njenega neenakomernega gibanja hrana iz igrače pada počasi. Mehkejši, a še vedno zelo trpežen material pa poskrbi, da ne uničuje pasjih zob, niti našega parketa.

Pri metanju Rumbl™ igrače smo ugotovili, da se zelo dobro odbija in leti dovolj daleč. Tako sta psički še raje tekli za njo in jo lovili. Na voljo imate tri barve igrače: vijolično, oranžno in zeleno. Zadnja bo poskrbela, da jo bo vaš pes v travi iskal dlje časa. Igrača plava na vodi, zato bomo zagotovo preizkusili tudi to.

Pasja puzzle igrača Zogoflex Echo Rumbl™ je super popestritev za vse kosmatinčke. Ker jo lahko operete v pomivalnem stroju pa jo lahko napolnite tudi z mokro pasjo hrano in jo zamrznete. Tako bo zabava trajala še dlje. Za konec pa vam zaupamo še najboljšo stvar pri tej pasji igrači. Če jo vaš pes uspe uničiti ima le ta garancijo in vam jo pri QLZOO brezplačno zamenjajo.

QLZOO je spletna trgovina pri kateri strmijo k kvalitetni ponudbi vseh izdelkov za pse in mačke. V njihovi ponudbi poleg super kvalitetnih igrač lahko najdete tudi hrano, ležišča, izdelke za nego in druge pripomočke za skrb vašega psa ali mačke.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Karin Božič Zupančič

 

Tagi