Na prižigu luči v Domžalah tudi Fotoprikolica, za vse vaše trenutke, ki jih želite ujeti

V petek, 1. decembra 2017, točno ob 17. uri se bo s prižigom luči na novoletnem drevesu v Domžalah pričel Čarobni december, ki bo tekom celotnega meseca decembra postregel s številnimi prireditvami in dogodki za vse generacije. Po prižigu luči, mimogrede, letos bodo v Domžalah zasvetile 15 minut prej, kot v najlepšem mestu na svetu, bo na tržnem prostoru sledila zabava z Dejanom Vunjekom in Brendijevimi barabami. Prižig luči si boste lahko na našem portalu ogledali v živo. Na prireditvenem prostoru bo stala tudi Fotoprikolica in če jo boste obiskali v notranjosti, boste iz nje odšli s spominom na ta dogodek, v obliki lepe novoletne voščilnice ali pa fotografije, na kateri boste vi sami, skupaj z vašo družino ali prijatelji. Po želji.

Fotoprikolica, v kateri se nahaja mobilni studio s profesionalno foto opremo in predstavlja enkratno priložnost za fotografiranje. Prisotna bo tudi na prižigu lučk v Domžalah in sicer 1. decembra 2017, od 16. ure dalje. Ima pa ta Fotoprikolica veliko večjo dodano vrednost, kot je fotografiranje in izdelava fotografij, voščilnic … Gre za projekt, ki pomaga mladim s posebnimi potrebami, da se aktivno vključujejo v delo in družbo. Z eno izmed dveh prikolic upravlja Franci Florjančič iz Blagovice, ki je drugače gojenec CUDV Draga. Pri svojem delu je samostojen, delo pa opravlja z resnostjo in odgovornostjo. Tako bo Franci v prednovoletnem času s fotografijami in voščilnicami razveseljeval obiskovalce različnih sejmov po Sloveniji, dvakrat pa bo prisoten tudi na tržnem prostoru v Domžalah.

Če se boste v petek, 1. decembra 2017, udeležili prižiga lučk v Domžalah, potem obiščite Francija v njegovi Fotoprikolici na tržnem prostoru. Od tam pa boste odšli s spominom na ta dogodek v obliki voščilnice ali fotografije. Po želji pa jo boste prejeli tudi na e-naslov. Obenem boste tudi podprli ta projekt, ki omogoča mladim s posebnimi potrebami, da se aktivno vključujejo v delo in družbo.

Fotoprikolico lahko spremljate tudi na njihovi facebook strani.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Fotoprikolica
Komentarji uporabnikov