Jure Besedić ostaja v Domžalah

V Domžalah so zavihali rokave in začeli s sestavljanjem ekipe za naslednjo sezono. Dres Helios Sunsev bo tudi v prihodnji sezoni nosil Jure Besedić.

Iz domžalskega kluba barvarjev so sporočili, da je 26-letni in 207 cm visok košarkar, ki igra na položaju centra in krilnega centra, v Domžalah prebil dobršen del svoje košarkarske poti. Po vmesni postaji v Portorožu in italijanskem Angriju, se je lani vrnil v Domžale in sezono v Ligi Nova KBM sklenil s povprečjem 10,4 točk in 3,6 skokov na tekmo. Jure bo tako dres Helios Sunsev nosil tudi v sezoni 2018/19, kar bo, vključno z mlajšimi kategorijami, že njegova deveta sezona med “sonci”.

»Vesel sem, da se je Jure odločil ostati v Domžalah. Gre za košarkarja, ki nam je že letos v veliki meri nosil igro pod obročema, predvsem pa lahko s svojim natančnim metom z razdalje tudi uspešno širi našo napadalno igro. Ob tem gre za praktično domačega košarkarja, ki ga imajo v Domžalah zelo radi, zato verjamem, da bodo nad novico navdušeni tudi domžalski navijači,« je z zadovoljstvom povedal Jovan Beader, trener Helios Suns.

Miha Ulčar; Foto: KK Helios Suns

Komentarji uporabnikov
Tagi