Gasilci so se na tekmovanju potegovali za pokal Domžal

V organizaciji PGD Domžale – mesto je v soboto, 16. junija 2018, v Športnem parku Domžale potekalo gasilsko tekmovanje za 24. pokal Domžal za člane in članice in 6. pokal Domžal za starejše gasilce in gasilke. Tekmovanja se je udeležilo osem članskih in enajst veteranskih ekip.

Članske tekmovalne desetine so tekmovale z vajo na motorni brizgalni, veteranske tekmovalne desetin pa so tekmovale v vaji Raznoterosti in vaji s hidrantom. Lepo vreme je privabilo tudi nekaj spremljevalcev tekmovalcev, ki so eni bolj drugi malo manj uspešno, izvajali svoje naloge, temu primerna pa je bila bera točk in sekund ter seveda mesto uvrstitve.

Vsi sodelujoči so si bili enotni, da so takšna tekmovanja potrebna, saj se ekipe iz različnih koncev družijo, se poveselijo, in če je tekmovanje uspešno, domov odidejo z medaljami in pokali, kar še pridoda k čaru koristno izkoriščenega dneva.

Poveljnik PGD Domžale – mesto Matija Korošec je postroju vseh tekmovalcev po izvedbi tekmovanja podal raport predsedniku PGD Domžale – mesto Anžetu Korošcu, ki je pozdravil vse navzoče. Nekaj besed je spregovoril tudi direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale Uroš Križanič, nato pa so družno s Sonjo Orešek in poveljnikom GZ Domžale Matjažem Merkužičem podelili priznanja, medalje in pokale tekmovalcem.

Rezultati ženke članice A:

 1. PGD Ihan
 2. PIGD Tosama
 3. PGD Rova

Rezultati člani A:

 1. PGD Rova
 2. PGD Žeje – Sveta Trojica B
 3. PGD Žeje – Sveta Trojica A

Rezultati Starejše gasilke:

 1. PGD Dobračeva
 2. PGD Jarše – Rodica II
 3. PGD Golo

Rezultati Starejši gasilci:

 1. PGD Jarše – Rodica
 2. PGD Dob
 3. PGD Borovnica

Vsem iskrene čestitke!

Več fotoutrinkov s tekmovanja, si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi