Domžalski šampion Marjan Bolhar bronasti na WAKO North American Open

Tri dni nazaj smo na našem portalu poročali, da se čez veliko lužo, natančneje v Las Vegas, kjer je te dni potekalo WAKO North American Open, odpravlja domžalski kickboxer šampion Marjan Bolhar. Danes pa lahko že sporočimo veselo novico, da je na tem ameriškem prvenstvu osvojil bronasto medaljo.

Že tretjo leto zapored se je odlični domžalski kickboxer Marjan Bolhar udeležil odprtega ameriškega prvenstva WAKO North American Open. Dvakrat je tekmovanje potekalo v kanadskem Torontu, letos pa v svetovno znanem igralniškem Las Vegasu v Nevadi. Seveda Marjan ni sedel za ruleto, temveč se je podal v ring, kjer je na koncu v kategoriji 74 kg do 84 kg osvojil žlahtno bronasto kolajno, ki bo od sedaj naprej krasila njegovo vitrino, kjer ne manjka žlahtnih kovin, pokalov in tudi ne šampionskih pasov, ki jih je Marjan osvojil v svoji bogati športni karieri. 

Kot je po uspehu zapisal na svojem facebook profilu se ob tej priliki zahvaljuje vsem, ki so mu pomagali, da je s pravo pripravo in podporo pristal tam, kjer je osvojil bron: dr. Mitju Bračiču za odlično fizično pripravo, Igorju Packu in Andreju Sandetu za tehnično pripravo, Klubu borilnih veščin Domžale za svoje srce, Kickboxing centru Ljubljana, Občini Domžale, Krajevni skupnosti Dob, Poletu, Centru za zaščito in reševanje Domžale, Kickboxing zvezi Slovenije, Juretu Pantarju, dr. Mateju Tušaku, prijateljem, družini, Domžalcu …

Čestitkam Marjanu za več kot odličen uspeh, se pridružujemo tudi mi! 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Marjana Bolharja
Komentarji uporabnikov