Članska ekipa NK Kalcer Radomlje pričela s pripravami na spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije

Članska ekipa se je v ponedeljek, 9.1.2017, zbrala prvič po zimskem premoru, člani pa so imeli na sporedu že dve aktivnosti.

V dopoldanskem času je najprej igralce nagovoril predsednik kluba, Matjaž Marinšek in jim predstavil novega trenerja, Roberta Pevnika, ki je nato predstavil svoj vidik in pričakovanja. Vsekakor je pred vsemi težka naloga, ki bo ob dobri pripravi, vsakodnevnem dokazovanju in kvalitetnih treningih vsekakor izvedljiva. To je uvrstitev najmanj na deveto mesto na lestvici PLTS 2016/17 in igranje kvalifikacij za obstanek v 1. SNL.

V večernem terminu, ob 18.30, so člani v Športnem parku Radomlje že opravili prvi trening. Pevniku je v vlogi pomočnika pomagal Milan Anđelković, ki bo to funckijo opravljal tudi v bodoče, glavnemu trenerju pa se bo v prihodnjem tednu priključil še pomočnik Kei Hoshikawa, ki je kot pomočnik Robertu deloval že v Rudarju in Celju, v preteklosti pa tudi doma na japonskem, poljskem, odlično pa pozna tudi ženski nogomet, saj je kar nekaj časa preživel pri ženski ekipi FC Chelsea, kar pomeni, da bo svoje znanje delil tudi z dekleti v našem sestrskem klubu, ŽNK Radomlje.

V igralskem kadru bo najverjetneje prišlo do nekaterih sprememb, kakšne bodo, pa vas bomo sproti obveščali v prihodnjih dneh, prav tako vas bomo obvestili o urniku pripravljalnih srečanj, ki jih bo naša ekipa odigrala pred nadaljevanjem prvenstva, ko v 22. krogu (25.2.2017) v domžalski športni park prihaja ekipa Aluminija.

Domžalski nogometaši pa bodo s pripravami pričeli v četrtek, 12.1.2017.

Avtor: U.J.
Komentarji uporabnikov