Zakulisje svetovnega prvenstva v rokometu 2017

Pogovorni večer s članom strokovnega štaba Rokometne zveze Slovenije

Tekma, ki smo jo gledali vsi, vsaj z enim očesom ali preklapljanjem med TV programi. On pa jo je doživel v živo, na reprezentančnih treningih, na potovanju v Francijo, v slačilnici med polčasom za tretje mesto in se veselil ob robu in na igrišču po tem, ko je Slovenija spektakularno premagala Hrvaško.

Anže Blažič, mož iz ozadja, ki skrbi, da lahko ljubitelji športa prek socialnih medijev redno dobivajo ekskluzivne informacije in videoposnetke s priprav in prvenstva, da imajo mediji dovolj materiala in da je njihovo sodelovanje z rokometaši ter strokovnim štabom na najboljši možni ravni. Poleg naštetega pa je zelo vpet v organizacijo reprezentančnih in promocijskih aktivnosti, ki dvigujejo podobo rokometa in povečujejo število ljubiteljev tega najuspešnejšega slovenskega kolektivnega športa.

Pri Horaciju, novi prodajalni in kavarni v Mengšu na Trdinovi 14, imamo čast, da v četrtek, 16. februarja 2017, lahko gostimo direktorja komunikacij pri Rokometni zvezi Slovenije, Anžeta Blažiča.

Pogovorni večer bo povezovala Sonja Sedej Mirtič. Zaradi omejene velikosti prostora vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na email: info@horacij.si ali v prodajalni Horacij.

Dogodek se začne ob 18.45, v kavarni Horacij in bo trajal približno 1 uro. Sestavljata ga predstavitev g. Blažiča, pogovor s povezovalko in debata z obiskovalci. Prosimo vas, da ste točni, saj ob 19.00 zapremo vrata.

Vljudno vabljeni na obisk, klepet, kavico in mnenje o dogodku po dogodku.

Če nas na ta datum ne morete obiskati, se z nami povežite na našem Facebook profilu.

P.S.: Če bo zanimanje preseglo prostorske kapacitete bomo pogovor izvedli večkrat. Uro izveste ob prijavi na dogodek. 

Horacij prodajalna & kavarna

Komentarji uporabnikov