Sejem rabljene opreme

Na Osnovni šoli Dragomelj bo v soboto, 10. marca 2018, med 9. in 18. uro potekal sejem rabljene opreme. Na sejmu bo poudarek na otroški opremi, lahko pa se bo prodajalo tudi ostalo, kot so oblačila, obutev, knjige, igrače, športna oprema, oprema za dom, bela tehnika … Za sodelovanje na sejmu je potrebna predhodna prijava, za vse obiskovalce bo vstop na sejem brezplačen, parkiranje je možno v okolici šole.

Za sodelovanje – prodajo na sejmu je potrebna predhodna prijava pri organizatorju

Informacije za vse, ki bi želeli na sejmu prodajati svojo opremo in prijave na tel. št. 070/ 737-430 ali e-naslov: andreja.organizacija@gmail.com.

Na sejmu je dovoljeno prodajati 

Rabljeno opremo, poudarek je na otroški opremi, lahko pa se prodaja tudi ostalo: oblačila in obutev; igrače; knjige; avdio in video mediji; zimska oprema; športna oprema; vsa otroška oprema; otroška kolesa- do 24col; slike; umetnine; nakit; oprema za dom; dodatna oprema za avto; bela tehnika; računalniška oprema; telefoni …

Če niste prepričani o primernosti predmeta za prodajo se obrnite na zgoraj navedene kontakte. Predmet naj ne bo večji od 1m X 1m X 1m v/š/d. Izjeme so otroška kolesa, vozički, posteljice in stolčki.

Na sejmu ni dovoljeno – je prepovedano prodajati 

  • hrano in pijačo;
  • zdravila in prehranska dopolnila;
  • samo in le nove- nerabljene stvari;
  • kakršno koli orožje, pornografije, vse kar ni primerno za otroke;
  • avtomobilske pnevmatike in rezervne dele, kolesa za odrasle;
  • ponarejene in presnete avdio in video medije.

Kaj: Sejem rabljene opreme

Kje: OŠ Dragomelj, Dragomelj 180, 1230 Domžale

Kdaj: Sobota, 10. marec 2018, med 9. in 18. uro

 

Komentarji uporabnikov
Tagi