NE SPREGLEJTE: 4. Tednik Domžalca ob 20.00!

Pred vami je četrti »Tednik Domžalca«, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je za vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si.

Tednik Domžalca je z vami vsak ponedeljek ob 20. uri, voditeljica Karin Lisjak pa vas bo popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za novo predstavitev novic v obliki tedenskega video pregleda, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

V četrti oddaji Tednika Domžalca si lahko ogledate utrinke s treh prireditev, ki so jih ob materinskem dnevu pripravili v Kulturnem društvu Ihan, Župnijski Karitas Domžale in Društvu Lipa Domžale. V nadaljevanju predstavljamo utrinke z domoznanskega večera v Knjižnici Domžale, na katerem so gostili Ludvika Kovača, ki je prava enciklopedija nekdanjih Domžal, o katerih večkrat rad pripoveduje, saj jih je doživel sam. Z obiskovalci pa je delil svoje spomine ob starih fotografijah, razglednicah in drugem gradivu o nekdanjih Domžalah. Na tokratnem gorniškem večeru so gostili Žarka Trušnovca, ki je svojo pot na tolminski gorsko-reševalni postaji začel leta 1982, njen načelnik pa je zadnjih 18 let. Je tudi vodja državne ekipe za psihološko pomoč civilne zaščite; predava in pomaga reševalcem pri soočanju s travmami pri težkih in smrtnih nesrečah. Pogledali bomo tudi na OŠ Venclja Perka, kjer je potekal 29. Regijski otroški parlament za območje Osrednjeslovenske regije. Otroci so na otroškem parlamentu spregovorili o temi, ki jim je blizu, pomembna in odpira tudi različna vprašanja ter zahteva odgovore – govorili so o šolstvu in šolskem sistemu.

Karin Lisjak vas bo v Tedniku Domžalca popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna.

V nadaljevanju oddaje vam predstavljamo nov športni park Hrastje v Depali vasi, ki je namenjen preživljanju prostega časa različnim starostnim skupinam uporabnikov. Predstavljamo pa tudi načrte Občine Domžale v zvezi z gradnjo novega mostu za pešce in kolesarje čez reko Kamniško Bistrico pri Šumberku.

Čisto za konec pa sledi še najbolj aktualna novica ta hip, kar pa tukaj ne bomo razkrili, zato si le poglejte oddajo!

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi