Vlomilci ponoči iz trgovine v Ihanu odnesli trezor z denarjem

Če so bili vlomilci pretekli teden na območju Domžal pri svojih poskusih neuspešni, o čemer smo v Kroniki policijske postaje Domžale na našem portalu poročali v začetku tega tedna, pa je bila minula noč za vlomilce več kot uspešna, z njihovega vidika seveda, saj so vlomili v Mercator Market Ihan, od koder so odnesli trezor z gotovino. Po podatkih policije je po prvi oceni nastalo za nekaj tisoč evrov škode.

Nočna akcija, ki se je pripetila okrog 24. ure v Mercator Market Ihanu, je bila po vsej verjetnosti dobro organizirana, saj naj bi po naših informacijah neznani storilci vlom in tatvino trezorja z denarjem izpeljali izredno hitro, prostori so pod alarmom, ki se je sprožil. Kljub hitremu prihodu varnostnikov varnostne službe in policistov, pa je storilce skupaj s trezorjem že pred njihovim prihodom vzela noč. Izkupiček v trezorju pa po vsej verjetnosti ni bil majhen, saj je bil včeraj obisk trgovin zaradi prihajajočih praznikov in zaprtja trgovin izredno velik.

Nataša Pučko iz Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so neznanci ponoči v okolici Domžal vlomili v prostore trgovine in iz pisarne odtujili trezor z denarjem. Po prvi oceni je nastalo za nekaj tisoč evrov škode. Kriminalistična preiskava je še v teku, zato bo več informacij znanih naknadno.

Miha Ulčar; Foto: Google

Komentarji uporabnikov
Tagi