Izobraževalni protidopinški seminar v Domžalah

Radi tečete, kolesarite, obiskujete fitnes center ali vodene vadbe? Se morda kdaj udeležite katerega izmed slovenskih maratonov? Ste se kdaj vprašali, kaj in koliko veste o nevarnostih dopinga, ki je zelo razširjen v tekmovalnem in profesionalnem športu? Vas skrbi uporaba prehranskih dopolnil, s katerimi nas vsakodnevno naslavljajo slovenski mediji? Poznate zdravstvene posledice uporabe v športu prepovedanih snovi, ki so lahko prisotne tudi v prehranskih dopolnilih? Podpirate čist šport? 

Če ste vsaj naj nekaj izmed teh vprašanj odgovorili pritrdilno, se nam pridružite na izobraževalnem protidopinškem seminarju, ki bo potekal v ponedeljek, 29. 1. 2018, ob 17. uri v Domžalah v soorganizaciji Slovenske protidopinške organizacije (SLOADO) in Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Natančna lokacija seminarja bo znana in objavljena naknadno glede na število prijav in posledično potrebo po velikosti prostora.

Prijave in več informacij na: http://www.sloado.si/kategorija/izobrazevanje-rekreativci

Edini pogoj za udeležbo na izobraževalnem seminarju je pravočasna spletna prijava! Zaradi organizacijskih zahtev vas prosimo, da se na seminar prijavite vsaj teden dni pred dogodkom.

Vabljeni!

Komentarji uporabnikov
Tagi