Bombni preplah: Na avtobusni postaji našli sumljiv kovček, policija zaprla center Domžal

Policisti so danes nekaj pred šesto uro zjutraj za ves promet zaprli ožji center Domžal, saj naj bi se na avtobusni postaji nahajal sumljiv kovček. Policisti so na kraju izvajali vse postopke, ki so potrebni za tovrstne primere. Zaradi aktivnosti policistov je bila za promet zaprta Ljubljanska cesta od PP Domžale do Savske ceste. Obvoz je potekal po stranskih ulicah.

Kot smo lahko videli na kraju, so policisti specialne enote GPU z robotom nekaj pred osmo uro zjutraj razstrelili sumljiv kovček. Po neuradnih informacijah, se v kovčku ni nahajala nobena nevarna stvar. Policisti so promet skozi Ljubljansko cesto nato sprostili.

Nataša Pučko iz Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so bili policisti okrog 5.30 obveščeni o najdenem kovčku na avtobusni postaji v Domžalah. Policisti so kraj zavarovali in zbrali prva obvestila. Za čas izvajanja aktivnosti policistov, je bil del Ljubljanske ceste zaprt. Policisti specialne enote GPU so kovček razstrelili. Ugotovljeno je bilo, da je bil kovček prazen. Policisti bodo opravili ogled kraja in nadaljevali z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, A.V.

Komentarji uporabnikov
Tagi