Zaposlitveni štart se vrača

Po uspešno izvedeni spomladanski seriji kariernih delavnic Zaposlitveni štart se le-te znova vračajo v Center za mlade Domžale. Delavnice bodo potekale enkrat tedensko, na njih pa bodo mladi brezposelni in študentje, ki se na trg dela šele podajajo, lahko pridobili veščine in kompetence, ki so nujne pri iskanju zaposlitve. Delavnice bodo potekale pod mentorstvom številnih strokovnjakov, ki jim bodo posredovali znanja o tem, kako učinkovito nastopiti na zaposlitvenem intervjuju, kako napisati prepričljivo motivacijsko pismo in življenjepise, kako poudariti svoje prednosti in slabosti itd.

Mladi se bodo na delavnicah srečali tudi s kadrovniki, svoje izkušnje in znanja pa bodo z njimi delili tudi mladi, ki so se pred kratkim zaposlili.

Kako učinkovite so delavnice, dokazujejo mnenja mladih, ki so se udeležili spomladanskega dela.
Odlična delavnica! Hvala vam za vse!

Anja Hlača nam je super približala nastop v javnosti. V našem primeru pred delodajalcem in nam res na sproščen način delila nasvete, kako to izpeljati. Čeprav sem se bala snemanja, sem to res potrebovala, da sem se malo okrepila in objektivno ocenila.
… da sem veliko pridobila od samih delavnic, da so mi bile zelo všeč. Všeč so mi bile teme in vabljeni gosti.

Prva delavnica bo že ta ponedeljek, 12. oktobra, ob 18. uri v prostorih Centra za mlade Domžale (Ljubljanska cesta 58). Delavnice bodo potekale v sodelovanju z Uradom za delo Domžale. Prijave sprejemamo na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Avtor: CZM Domžale
Komentarji uporabnikov