Ustvari svoj »P-shirt« in zmagaj!

Center za mlade Domžale v sodelovanju z spletnim informativnim portalom www.domzalec.si ter ENZO grafika, razpisuje natečaj in delavnico poslikave majic »P-shirt«. Izpeljanka »P-shirt« je sestavljena iz angleške besede za majico na kratke rokave »T-shirt« ter besede problem. Na majico bo potrebno kar najbolje upodobiti problem sodobne družbe ter se preko spletnega glasovanja potegovati za praktične nagrade.

Nasilje v družini, nasilje med vrstniki, težave v šoli in nesrečna ljubezen so le nekatere izmed težav, ki bremenijo naše otroke in mladostnike, zato smo se v Centru za mlade Domžale odločili, da poskusimo na inovativen način opozoriti na te probleme. Otroci in mladostniki od 12 do 22 let bodo lahko s sodelovanjem v natečaju z lastno ustvarjalnostjo opozorili na problem za katerega menijo, da mu ne posvečamo dovolj pozornosti.

Vzporedno z natečajem bodo v prostorih Centre za mlade potekale tudi vodene delavnice, kjer bo za material poskrbljeno. Cilj projekta je dobiti čim večje število poslikanih majic ter s promocijo le teh poskrbeti, da mladi sami opozorijo na realen problem odraščanja v sodobni družbi.

Izmed vseh prispelih majic bo žirija izbrala 10 najboljših, ki se bodo preko spletnega glasovanja v sodelovanju z Domžalcem potegovale za prvo mesto. Zmagovalec natečaja bo pod pokroviteljstvom ENZO grafika prejel 10 majic s svojim motivom. Za drugo in tretjeuvrščenega pa bo prav tako poskrbljeno, in sicer s slastnimi picami v piceriji Taberna v Šmarci.

Natečaj bo odprt od 15. 4. do 23. 5. 2013., na delavnice pa se je možno prijaviti do 6. 5. 2013 ali do zapolnitve mest.

Za več informacij si oglejte Besedilo Razpisa.

Prijavnica za mladoletne

Prijavnica za polnoletne

Avtor: Mihael Gubanc
Komentarji uporabnikov