Teden splošnih knjižnic: 19. – 23. november 2018

Teden knjižnic je priložnost, ko lahko spet poudarimo, da smo knjižnice najbolj dostopne kulturne institucije v našem okolju in da posedujemo vrednote, ki jih ljudje v sodobnem času najbolj pogrešajo.

Dan splošnih knjižnic, ki ga praznujemo 20. novembra, je priložnost, da pri vseh prebivalcih Slovenije spodbudimo zavedanje o tem, kako potrebna je knjižnica v življenju posameznika. Slovenska knjižnična mreža je odgovor na potrebe prebivalcev – knjižnica je v lokalni skupnosti dnevna soba kraja.

Vabimo vas, da si v tem tednu v Knjižnici Domžale izposodite paket modrosti in se prepustite bralnemu presenečenju

V počastitev Dneva slovenskih splošnih knjižnic vas  jutri, v torek 20. novembra, vabimo v našo knjižnico, kjer si med 8.00 in 19.00 v BUKVARNI lahko izberete rabljene, stare in odpisane knjige. Lahko sodelujete tudi v nagradni ANKETI in nam svetujete, kako bi naše storitve še bolj približali vam, uporabnikom, ter izpolnite nagradni kviz za odrasle ALI VESTE? in za mladino KRIŽ KRAŽ.

Pridružite se nam tudi pri ostalih dogodkih, ki jih v Tednu knjižnic pripravljamo tako za odrasle kot za otroke in mladino.

Vabljeni v knjižnico!

Knjižnica Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi