Pred vrati nova plesna sezona in z njo novi plesni uspehi

Plesalci športnih plesov v paru v svoji letni sezoni, najbolj intenzivna je od septembra do julija, odplešejo vsaj 20 tekmovanj na leto v tujini, poleg tega pa jih čakajo na domačih tleh še državna tekmovanja, kvalifikacije in turnirji za povzpenjanje po lestvici najboljših v državi, na podlagi katere si omogočijo nastope na uradnih prvenstvih. Prisotnost na velikih tekmovanjih v tujini je pomembna predvsem, ko začnejo graditi plesno zgodbo v svetovnem merilu in je zato neizbežna v kolikor se želijo dokazovati med najboljšimi.

In tako ves svoj čas in finance, ki so seveda pogojeni z nastopi, namenjata v najlepši dvoranski šport, tudi Miha Žerjav in Laura Karcagi. Par o katerem smo že pisali, da obeta. Miha in Laura sta lanskoletno sezono zaključila tako dobro, da si v letošnji, na katero se že pripravljata na intenzivnih pripravah v Nemčiji od začetka avgusta, nadejata naskok med najboljših 20 latinskoameriških parov na svetu. Več kot uspešna pretekla sezona je nakazala na vzhajajoči uspešni par na tekmovanju Grand Slam v Riminiju, kjer sta dosegla četrtfinalno 22. mesto od 126 parov, zmago na turnirju v Szegedu in odlično 8. mesto na tekmovanju World Open v mestu Szombathely na Madžarskem.

Miha in Laura torej poletje izkoristita za priprave na novo tekmovalno sezono, za katero sploh ne dvomimo da bo še bolj uspešna od lanskoletne. Vas pa vabimo, da se spoznate z osnovami ali naprednimi plesnimi figurami in postanete rekreativni ali tekmovalni plesalec, plesalka. Ali pa vpišete sebe in skupino prijateljev s partnerji, svoje otroke, vnuke,… Za ples res nikoli ni prepozno, znanje pa se pridobi ravno pri učiteljih, ki se na to profesionalno spoznajo. Tako izgovora, da nikoli ne boste znali plesati, zares nimate. King dance plesni studio, ki se nahaja v središču Domžal, sprejema vse tiste, od 3. leta naprej, z željo po plesu, gibanju, uživanju v glasbi, učenju motorike, izboljšanju koncentracije, spomina in raztegljivosti telesa…

Ker nikoli ne veste kdaj se zaljubite v ples. Se vidimo na vpisih v septembru!

Plesni studio KING dance

Komentarji uporabnikov
Tagi