#ostanem doma – Dostava hrane v Domžalah in okolici

Trenutna situacija od nas zahteva, da spremenimo svoj življenjski stil. Eden izmed ukrepov, s katerim se trudimo zajeziti epidemijo, je tudi zaprtje gostinskih objektov.

Prav tako ni dovoljen osebni prevzem, “take away” ali pa “drive in”, vendar pa je dovoljena dostava na dom. Veliko restavracij se je zaradi skrbi za zaposlene odločilo, da svoja vrata popolnoma zaprejo. Nekatere pa vam vseeno omogočajo dostavo na dom in raziskali smo, kaj v okolici je odprto. Predvsem so ostali odprti manjši obrati, kjer so zaposleni družinski člani, oz picerije, ki soimele že prej organizirano dostavo na dom.

Dostava na dom:

Če veste še za kakšno dostavo na dom, nam sporočite. Prav tako so organizirana kosila za starejše z dostavo na dom – Senior.

Plačujte s karticami, po možnosti že na spletu in se dogovorite za čim manj osebni stik z osebo, ki vam bo hrano dostavila. Potrebno je namreč, da v prvi vrsti zaščitimo sebe in nato tudi druge. Bodimo odgovorni!

Na voljo pa je tudi dostava hrane na dom iz spletnih trgovin:

Zaradi povečanih spletnih nakupov se obe trgovini soočata s preobremenjenostjo sistema, zato morate biti pri nakupu strpni, saj se vsi trudijo po svojih najboljših močeh.

Možna je tudi dostava zelenjave in sadja iz Sadnega vrta, Mengeš.

Prepričani smo, da nas boste obvestili o vseh tistih, ki omogočajo dostavo na dom. Tako se bomo izognili trgovskim centrom, hkrati pa podprli lokalne gostince, ki so trenutno v težki situaciji. Vendar pozivamo vse, da naj na prvem mestu ostane varnost – varnost zaposlenih, varnost strank, varnost vseh nas. Hkrati pa je to tudi čas, ko lahko doma preizkušamo recepte iz sestavin, ki jih že imamo na zalogi. Ostanite zdravi!

Avtorica: Ajda Vodlan

 

Komentarji uporabnikov
Tagi