Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert Aleksandra Mežka v Kavarni Hiša

Prekrasen ambient Kavarne Hiša bo tudi maja prizorišče butičnih koncertov, ki jih pripravljajo v romantičnem ambinetu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja. V sredo, 10. maja 2023, ob 19.30 uri v goste prihaja slovenski pevec, kitarist in tekstopisec Aleksander Mežek.

Tudi letos bodo butični koncerti v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah, potekali v zunanjem predelu kavarne, skrbno opremljene v »Vintage stilu« in ko bodo višje večerne temperature dopuščale, tudi zunaj na prekrasnem rajskem vrtu, kjer pogled seže vse tja do Julijskih Alp.

Izjemno priljubljena ter družinam in hišnim ljubljenčkom prijazna kavarna, bo v sredo, 10. maja 2023, ob 19. 30 uri gostila butični koncert Aleksandra Mežka, ki se ga mnogi spominjajo po skladbi Julija. Sprva jo je posnel s studijskimi glasbeniki na Radiu Luxembourg v Londonu, nato je leta 1997 izšla druga verzija skladbe na zgoščenki Od cveta do cveta. Pravi preboj pa se je zgodil kasneje in to s pomočjo televizijski oglasa za spalnico Julija.

Aleksander Mežek je v Londonu preživel 45 let in se ukvarjal izključno z glasbo. Imel je pogodbe z večino glavnih angleških založb. Posnel je preko 30 albumov, od tega jih je bilo 25 studijskih. Pet albumov pa je bilo namenjenih za angleški trg. Nekaj duetov je posnel s prijateljem Cliffom Richardom in danes so dostopni na youtubu.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2x 2 brezplačni vstopnici za koncert Aleksandra Mežka, ki bo v sredo, 10. maja 2023, s pričetkom ob 19.30 uri v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si od srede, 3. maja, do nedelje, 7. maja 2023, do 24. ure.

Nagradno vprašanje

Kako je naslov skladbe, ki jo je Aleksander Mežek sprva posnel v Londonu in je kasneje doživela preboj kot nosilna skladba reklame za spalnico?

a) Eva

b) Marija

c) Julija

Odgovor na nagradno vprašanje pošljite do nedelje, 7. maja 2023, do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek ter e-naslov. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 8. maja 2023. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletnem portalu domžalec.si dne 8. maja 2023. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Kavarni HIša tudi na dan dogodka. Dogodek bo izpeljan ne glede na vremensko napoved.

Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so priložena tukaj.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Osebni arhiv Aleksander Mežek

*******************************************************
Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 brezplačni vstopnici sta:

  • Natasha Marolt
  • Janez Žebalc

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi