Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert 2B v Kavarni Hiša

V sredo, 23. avgusta 2023, ob 19.30 uri bo priljubljena Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah gostila butični koncert mladih fantov iz belokranjske skupine 2B. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 5×2 vstopnici za prihajajoči koncert.

Gašper (ritem kitara, glavni vokal) in Primož Mihelič (sample pad, bobni, tolkala, vokal) ustvarjata mešanico elektro popa, s primesmi indie elektronike in deep housa, sestavljeno v električno-organski slog(#electricorganic) ki najbolj izraža njuna čustva in emocije. Oder je njun dom, glasba pa trans, in to je tisto, kar ju drži in nosi naprej.

Čez dan je Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah priljubljeno stičišče ljubiteljev odlične Illy kave, pravih angleških čajev, naravnih limonad in pa vod z različnimi okusi, ki jih po željah obiskovalcev z veseljem pripravi osebje v kavarni. V ponudbi imajo tudi številne slastne domače sladice z manj sladkorja, ob katerih se lahko ob prijetnem kramljanju v družbi prijateljev, bližnjih in svojcev, tudi pocrkljate.

Na določen dan v tednu pa se romantičen ambient Kavarne Hiša v večernih urah dodatno obogati in zlije z glasbenim vzdušjem, ki mu botrujejo melodični ritmi in nastopi glasbenih skupin.

Butični koncert v Kavarni Hiša, Dominik Kozarič, 28. junij 2023, Foto: Petra Petravič

V sredo, 23. avgusta 2023, ob 19.30 uri na oder Kavarne Hiša prihajata mlada fanta iz belokranjske skupine 2B, ki sebe opisujeta kot neutrudljiva sodobna romantika, ujetnika elektronske glasbe prepletene z organskimi zvoki. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, ki poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od četrtka, 17. avgusta 2023, do nedelje, 20. avgusta 2023, do 24. ure.

Nagradna igra za butični koncert 2B v Kavarni Hiša

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 5×2 vstopnici za butični koncert belokranjske skupine 2B, ki bo v sredo, 23. avgusta 2023, ob 19.30 uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od četrtka, 17. avgusta 2023, do nedelje, 20. avgusta 2023, do 24. ure.

Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 21. avgusta 2023. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletnem portalu domžalec.si v ponedeljek, 21. avgusta 2023. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Kavarni HIša tudi na dan koncerta.

Butični koncerti so v Kavarni Hiša izpeljani ne glede na vremensko napoved.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to letošnji drugi avgustovski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečni izžrebanci, ki prejmejo vsak po 2 brezplačni vstopnici so:

  • Katja Kregar
  • Majda Učakar
  • Klara Vrbinc
  • Peter Grilj
  • Pika Jamšek

Nagrajenci boste o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi