Do kdaj vrniti knjige brez zamudnine?

Knjižnica Domžale vse svoje uporabnike obvešča, da je potrebno gradivo, ki mu je že potekel rok izposoje, vrniti ali podaljšati do 27. februarja 2021. S 1. marcem bo knjižnica zaračunavala zamudnino. Rezervirano in naročeno gradivo bo bralca čakalo tri delovne dni.

Knjižnica Domžale s svojimi enotami je odprta za prevzem rezerviranega, naročenega in vnaprej pripravljenega gradiva. Prost dostop do gradiva žal še ni mogoč.

NAROČANJE IN PREVZEM GRADIVA
Nujna je vnaprejšnja rezervacija gradiva.
 Gradivo /do 10 enot/ lahko naročite:
katalog Cobiss+ /Moja knjižnica/
* telefon

  • Knjižnica Domžale /01 724 12 04/
  • Krajevna knjižnica Ihan /08 205 01 73/
  • Krajevna knjižnica Mengeš /01 723 73 74/
  • Krajevna knjižnica Moravče /01 723 13 59/
  • Krajevna knjižnica Šentvid /01 729 63 20/
  • Krajevna knjižnica Trzin /01 564 42 90/

Po naročilu gradiva je potrebno počakati na potrditev knjižnice, da je gradivo pripravljeno.

URNIK  za prevzem vnaprej pripravljenega knjižničnega gradiva

IZPOSOJA PO POŠTI
Izposojali bomo le nujno potrebne knjige: knjige za maturodomača branja in študijsko literaturo za izpite. /več informacij/

VRAČANJE GRADIVA

– V krajevnih knjižnicah lahko vračate gradivo v času odprtosti knjižnic.
– Avtomatski vračalnik za vračanje gradiva v predprostoru Knjižnice Domžale obratuje v času odprtosti Mercator centra.
/Vračilo gradiva iz enot v Domžalah ni možno./

ZAMUDNINE

– Morebitne zamudnine, ki je nastala v času zaprtosti oziroma omejene odprtosti knjižnic, pri vračilu gradiva ne bomo obračunavali.
– Knjižnica Domžale vse svoje uporabnike obvešča, da je potrebno gradivo, ki mu je že potekel rok izposoje, vrniti ali podaljšati do 27. februarja 2021. S 1. marcem bo knjižnica zaračunavala zamudnino. Rezervirano in naročeno gradivo bo bralca čakalo tri delovne dni.

BRALNE POSLASTICE
Za dobro in zanimivo branje vam ponujamo pakete izbranih knjig – BRALNE POSLASTICE. V vsaki vrečki so skrite tri do štiri knjige po izboru knjižničarjev, za katere smo prepričani, da vam bodo popestrile dneve in večere. Kaj se skriva v vrečki, vam namignemo z nalepkami, na katerih lahko prepoznate temo leposlovnih ali strokovnih knjig. Za otroke smo navedli starost in okvirno temo vsebine. Pripravili smo knjige, revije in DVD-je. Vabljeni k izposoji!

E-KNJIŽNICA
Vabimo vas, da uporabite možnosti dostopa do e-knjig in vseh drugih e-gradiv oz. podatkovnih zbirk, ki jih gradimo za vas:

Obiščite spletno knjižnico BIBLOS ter si izposodite zvočne knjige v aplikaciji AUDIBOOK.

Vabimo vas tudi k ogledu e-prireditev /predavanja, pravljice, delavnice, razstave, srečanja z ustvarjalci …/ na www.knjiznica-domzale.si.

Spremljajte našo spletno stran /www.knjiznica-domzale.si/ in Facebook stran, kjer vas bomo obvestili, če bo prišlo do kakršnihkoli sprememb glede ponujanja storitev.

Knjižnica Domžale

 

Tagi