Kristina Oberžan z Nejcem Škoficem obiskovalcem Čarobnega mesta podarila pravo darilo za srce

Na božični dan je svoja vrata po dnevu počitka ponovno odprlo domžalsko Čarobno mesto, ki je tudi tokrat privabilo številne obiskovalce vseh starosti, ki so si želeli doživeti praznično pravljični utrip. V ličnih lesenih hiškah, ki skupaj s praznično okrašenim Slamnikarskim parkom, nudi pravo pravljično doživetje, je obiskovalce čakala pestra darilna in gostinska ponudba. Ozračje v Čarobnem mestu je ogrela Kristina Oberžan, ki se je tokrat predstavila v intimni zasedbi z vrhunskim domžalskim pianistom Nejcem Škoficem.

Božični dan je bil več kot primeren za obisk Čarobnega mesta. Pa ne samo zaradi ponudbe in programa, ampak tudi zaradi druženja, ki je v teh prazničnih dneh več kot na mestu. Čas se je sedaj nekoliko ustavil, zato je prav, da ga čim bolj izkoristimo z najbližjimi in prijatelji. Če je pa to v Čarobnem mestu, je toliko bolj prijetno in pa tudi nepozabno. To je ugotovilo že veliko število obiskovalcev, ki se vedno znova radi vračajo na kraj domžalskega čarobnega dogajanja.

Vrhunec večera je bil nastop Kristine Oberžan, ki je v Sloveniji najbolj prepoznavna kot vrhunska jazz pevka ter avtorica glasbe z veliko izkušnjami, spretnostmi, osupljivo širino in globino glasbenega znanja. S svojim močnim glasom in čutnimi interpretacijami je vsem obiskovalcem Čarobnega mesta podarila pravo darilo za srce. S svojo samozavestjo in zrelostjo z igrivo in nedolžno prisotnostjo na odru, je ustvarila očarljivo in osebno glasbeno izkušnjo, ki jo obiskovalci zlahka ne bodo pozabili. Tisti, ki so jo slišali prvič, so osupnili. Tisti, ki pa so jo slišali ponovno, so bili očarani nad njenim zavidljivim več žanrskim repertoarjem, ki človeku seže v dušo. Kristino je  spremljal vrhunski domžalski pianist Nejc Škofic, na odru pa se ji je ob koncu pridružila tudi njena učenka, s katero sta še dodatno ogreli ozračje.

DJ program in druženje z Evo Boto in Davidom Amarajem

Tudi danes se bo v Čarobnem mestu dogajalo. Tokrat bo na sporedu DJ program s predvajanjem božično novoletne glasbe. Ob 17. uri nas bosta obiskala zmagovalka letošnje sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas – Eva Boto in David Amaro. Vabljeni na druženje in slikanje z Evo in Davidom. Zvečer pa ste od 21. dalje lepo vabljeni na Evin koncert z bandom v klub Blunout.

Čarobno mesto z nami vse do konca leta

V Čarobnem mestu, kjer se bo dogajalo 10 dni in sicer od petka, 20. decembra do ponedeljka 30. decembra 2019, med 17. in 22. uro, bo prav vsak našel nekaj zase, od najmlajših pa vse do najstarejših. Glasbeni program je v sodelovanju z Občino Domžale pripravil Blunout klub, program pa vsak večer povezuje Robert Pečnik – Pečo. Se pravi, da je program pripravljen za vse generacije. V času Čarobnega mesta bo odprt tudi Slamnikarski muzej, kjer bo možen brezplačen ogled slamnikarskega muzeja in muzejske trgovine z darilno ponudbo.

Obiščite hiško Domžalca

Svojo hiško ima v Čarobnem mestu tudi spletni portal Domžalec, v kateri je na voljo gostinska ponudba, poskrbljeno pa je tudi za različne druge aktivnosti, ki so usmerjene v to, da bo šel glas iz Čarobnega mesta čim dlje in v čim več domov. Vabljeni, da nas obiščete!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič Zupančič

Komentarji uporabnikov
Tagi