Komaj dobro je športni park Hrastje odprl svoja vrata in že so ga obiskali tatovi

Komaj dobro je svoja vrata odprl nov športni park Hrastje v Depali vasi, uradno odprtje je potekalo pred nekaj dnevi, že so ga oskrunili nepridipravi oziroma jim lahko rečemo kar tatovi, saj so se lotili telovadnega orodja za street-workout, s katerega so odžagali kromirani kovinski drog in kromirana kovinska trikotnika (obroča).

V zadnjem času so se v domžalskem koncu nepridipravi očitno spravili na igrišča in športne parke. Pred dnevi so tatovi otroke v Dobu prikrajšali za igro, saj so iz parka Pod Močilnikom odtujili gugalnico »gnezdo«, česar so se lotili organizirano, saj so od nje ostali samo temelji in železni nosilci, na katerem so bili privijačeni nosili stebri. Tokrat pa so tatovi obiskali nov športni park Hrastje v Depali vasi, ki je ravno pred dnevi odprl svoja vrata. Glede na videno, so se tudi v tem primeru nepridipravi svojega podviga lotili organizirano, saj so odrezali kromirani kovinski drog in kromirana kovinska trikotnika (obroča) na orodju za ulično telovadbo.

Na fotografijah in v videu si lahko ogledate rezultat njihovega dela, po vsej verjetnosti pa si je to nekdo prilastil z namenom, da drog in trikotnike uporabi za svoj street-workout ali pa za kakšen drugi namen. Takšna dejanja, ki so se pripetila v Dobu in Depali vasi kažejo na to, da ni ničesar več varno pred tatovi, ti pa bi izkopali ali pa izruvali tudi temelje, če bi jih potrebovali. Žalostno je pa predvsem to, da so zaradi tega za marsikatero prostočasno aktivnost in razvedrilo prikrajšani občani, katerim so orodja in igrala na igriščih tudi namenjena.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi