Informativni portal Domžalec z vami že 5 let!

Zdi se mi, kot da bi bilo še včeraj, ko smo dali v prvo prestavo in začeli z novim sodobnim medijem, ki smo ga poimenovali Domžalec, ki je ravno danes dopolnil pet let. Da je čas tako hitro minil, je temu botrovalo tudi to, da smo že kmalu v startu dali v peto prestavo in z njo vozimo že polnih pet let. V vseh teh letih obsežno in podrobno poročamo o vsem dogajanju v Domžalah in v okolici, bralcem pa ponujamo široko paleto verodostojnih, kredibilnih ter kakovostnih informacij z večih področij, ki so vedno objavljene hitro in ažurno.

Odzivi vas dragih bralcev, katerih število vseskozi in vztrajno narašča, so pozitivni, saj na našem prostoru ni podobnega oz. tovrstnega spletnega portala, ki bi ponujal različne informacije skoncentrirane na enem mestu. V petih letih smo s tem prispevkom, ki ga ravno prebirate, objavili 6.582 prispevkov, ob tem pa posneli velike količine fotografij in video vsebin. Skorajda ni prireditve, dogodka ali kakšne druge aktivnosti, ki se dogajajo v Domžalah in okolici, da je ne bi obiskali naši novinarji. Prav tako se zavedamo, da je ažurnost pomembna za bralce, zato ste ob primeru nesreč, požarih ali drugih naravnih nesrečah, vedno obveščeni hitro in ažurno s podanimi uradnimi informacijami. Skupaj z vami smo našli marsikatero izgubljeno ali odtujeno stvar, pomagali iskati pogrešane osebe ter tudi pripomogli k temu, da se je kje kakšna neurejena stvar uredila. Prav tako smo skupaj z vami spletli številne zanimive zgodbe in jih delili s širšo javnostjo. Prav zaradi tega smo letos izbrali novo vodilo Domžalca: »Zgodbe, ki povezujejo!«

V letu 2016 je naš portal domzalec.si obiskalo več kot 200.000 uporabnikov, zabeležili smo 1.711.407 prikazov našega portala, najbolj pa smo ponosni na podatek, da je kar 70% naših uporabnikov zvestih našemu portalu, ki nas obiskujejo na dnevni bazi. Da smo postali nepogrešljiv medij, pove tudi to, da številka uporabnikov in ogledov stalno strmo narašča.

Ob tej priložnosti se moram zahvaliti vsej moji ekipi, ki na različne načine skrbi, da Domžalec bralcem vsak dan znova ponudi nove vsebine. »Miro, Janez, Uroš, Karin, Simona, Primož, Špela, Saša, Gregor ter še mnogi drugi. Hvala vam za vaš trud!« Seveda gre velika zahvala tudi vam drage bralke, dragi bralci, ker nas spremljate in nam zaupate. Mi vam obljubljamo, da se bomo še naprej trudili in da boste vsak dan na tekočem s svežimi informacijami in zgodbami, ki povezujejo. Prav tako bomo korak za korakom ponudili tudi nove vsebine, že letos pa vas čaka prenovljen portal.

Avtor: Miha Ulčar, urednik; Foto: Karin Božič
Komentarji uporabnikov