Dobili smo najlepšega sneženega moža po vašem izboru

Zaključilo se je glasovanje v nagradni igri, ki je potekala na naši facebook strani, kjer smo iskali najlepšega sneženega moža. V nagradni igri je sodelovalo petnajst fotografij vaših snežakov. In izbrali ste najlepšega, katerega lastnik je Domen Černivec iz Homca, saj je fotografija njegovega snežaka prejela 343 všečkov.

Drugo mesto je prejel snežak druščine iz Radomelj, ki je prejel 201 všečkov, tretje mesto pa snežak kavboj Julije Marolt, ki je prejel 135 všečkov.

Čestitamo zmagovalcem najlepših snežakov izbranih po vašem izboru ter tudi vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in ste bralcem Domžalca pokazali svoje snežake. Nagrade bodo prejeli lastniki treh najbolj ocenjenih snežakov in sicer:

1. nagrada: 2 x pizza v Restavraciji Park Domžale (Kopališka cesta 3, 1230 Domžale)

  • Domen Černivec

2. nagrada: Lopata za odmetavanje snega (Kovinoplastika Dolenc Janez s.p. Prevale 5, 1236 Trzin) 

  • Druščina iz Radomelj

3. nagrada: Otroška lopata za odmetavanje snega (Kovinoplastika Dolenc Janez s.p. Prevale 5, 1236 Trzin)

  • Julija Marolt

V fotogaleriji pa vam predstavljamo še dve dodatni fotografiji snežakov. Eno fotografijo snežaka, ki je prispela v naše uredništvo prepozno, da bi sodelovala v nagradni igri, so nam poslali iz Društva Šola zdravja. Joži iz Domžal, je imela namreč pred jutranjo telovadbo "1.000 gibov", ki vsak dan zjutraj poteka na koncu Vodovodne ulice v Domžalah, kjer telovadi skupina iz Stoba, dovolj energije in časa, da je ostale člane te skupine pričakala z dvema snežakoma. Ostali člani te skupine pa so prispevali kapo in šal, da ju ni zeblo.

Drugo fotografijo na nam je poslal naš bralec Zlatko, ki je posnel res velikega orjaka v Bosni. Zlatko pravi, da se je moral ustaviti in ga pofotografirati, ko ga je zagledal. Da gre za res velikega orjaka, pove že to, da so za gumbe uporabili pokrove "radkape" od avtomobilskih gum.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov