Boris Kobal in Tin Vodopivec na Viru zamenjala staro za novo

Na odru Kulturnega doma na Viru pri Domžalah sta v četrtek, 29. decembra 2016 za veliko smeha poskrbela Boris Kobal in Tin Vodopivec, s komedijo Staro za novo. Mi smo jih obiskali na tonski vaji. Se pravi tik pred vrhuncem.

Za polno mero smeha sta v četrtek, 29. decembra 2016 v Kulturnem domu na Viru, s komedijo Staro za novo poskrbela predstavnika dveh generacij komikov iz oči v oči skupaj na odru. O staranju. O mladosti. O tehnologiji. O ljubezni. Kdo se na koga šlepa? Kdaj lahko rečemo, da smo stari in do kdaj smo mladi? Na kom zares stoji svet? Lahko stari in mladi sploh živijo v sožitju?

Je pa že od srede, 21. decembra 2016 v avli Kulturnega doma na Viru na ogled razstava domače umetnice Karmen Rus. Gre za umetnico, žensko s silovito in hkrati nežno izraznostjo. Srečanje z umetnico pa Kulturno društvo Vir pripravlja v torek, 3. januarja 2017, ob 18. uri.

P.S. Organizator kulturnega dogodka Kultruno društvo Vir je poskrbelo tudi za sladke dobrote za vse obiskovalce. Se pravi, da je bil sladek nasmeh vso predstavo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov