2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen! – Pozdrav ravnateljice

Pred zaključno točko dobrodelne šolske prireditve “2. Pokaži, kaj znaš za dober namen!”, namenjeno zbiranju sredstev za šolski sklad in pomoč pri odpravljanju posledic “koronopandemije”, objavljamo nagovor ravnateljice OŠ Venclja Perka iz Domžal gospe Petre Korošec, mag.

Od zaprtja šole sredi marca je skupaj z učitelji in drugimi sodelavci bedela nad šolanjem na daljavo, stala ob strani tako učiteljem, učencem kot staršem in vsi skupaj se še vedno po najboljših močeh trudimo, da šolanje na daljavo poteka čim bolje. Ob vseh obveznostih od 20. aprila poteka tudi naša prireditev – za dober namen in za dobro voljo. Nastopajoče lahko še vedno podprete – pošljite SMS z besedo PKZ5 na 1919. Hvala!

Besedo predajamo gospe ravnateljici:

Več o dobrodelni šolski prireditvi “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!”

Učenci in učitelji OŠ Venclja Perka iz Domžal smo skupaj s starši tudi letos pripravili dobrodelni “Pokaži, kaj znaš – za dober namen!“. Tokrat z željo pomagati pri odpravljanju posledic pandemije. Zaradi trenutnih razmer letošnja prireditev poteka preko Facebook strani, na kateri objavljamo svoje video nastope. Predstavljamo se z umetniškimi, športnimi, filmskimi in drugimi prostočasnimi dejavnostmi ter izdelki, da bi za šolski sklad zbrali čim več sredstev za odpravljanje posledic pandemije, normalizacijo šolskega življenja in skupnega druženja. Pokazati želimo, da kljub trenutnim negotovim razmeram in izolaciji življenje teče dalje, da so na dnevnem urniku tudi igranje, ustvarjanje, šport, smeh. Želimo razveseljevati ter pokazati in krepiti našo medsebojno povezanost.

Izvedeni program:

V prihodnjih dneh sledi še zaključna točka.

Vabljeni, da se nam pridružite na naši Facebook strani, všečkate in delite.

Kako lahko pomagate tudi vi?

Pri odpravljanju posledic pandemije lahko učencem pomagate tudi vi, tako da (od ponedeljka, 20. aprila 2020) pošljete SMS s ključno besedo PKZ5 na 1919 in prispevate 5 EUR.

Donirana denarna sredstva lahko tudi nakažete na transakcijski račun OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, 1230 Domžale, številka SI56 0122 3603 0649 585, pri NLB d. d. (BSLJSI2X), sklic: SI00-500-271118, namen »DONACIJA 271118«.

Za vašo pomoč se vam v imenu nastopajočih in Šolskega sklada OŠ Venclja Perka iskreno zahvaljujemo.

Ekipa 2PKZDN

 

Komentarji uporabnikov
Tagi