2. Pokaži, kaj znaš – violinistka Ela

Radost v srca vaša danes violinistka ELA prinaša

Z željo pomagati pri odpravljanju posledic pandemije učenci in učitelji OŠ Venclja Perka iz Domžal v sodelovanju s starši letos pripravljajo dobrodelno šolsko prireditev “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!”. 

Zaradi trenutnih razmer tokrat prireditev “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen” poteka preko Facebook strani, na kateri bodo vsak dan objavljeni video nastopi učenk in učencev. Nastopajoči se bodo predstavili s svojimi umetniškimi, športnimi, filmskimi in drugimi prostočasnimi dejavnostmi ter izdelki, da bi za šolski sklad zbrali čim več sredstev za odpravljanje posledic pandemije, normalizacijo šolskega življenja in skupnega druženja, tako za učence, njihove družine kot za učitelje.

Violinistka ELA

Ela je učenka 2. razreda OŠ Venclja Perka in z violino se je spoznala lani. Od septembra 2019 je njena mentorica Anastazija Juvan, s katero je tudi težko delo za Elo igra in zabava. Kadar ne igra violine, je Ela zelo živahna deklica, ki se hitro in pogumno loti česarkoli. Zelo rada telovadi, poje in ustvarja. Nenehno je v gibanju in polna idej, ki jih mimogrede uresniči.

Ker je zelo družabna, je že zdavnaj sita karantene in komaj čaka, da gre lahko spet v šolo in med vrstnike. Do takrat vas vse radostno pozdravlja – kar prisluhnite ji!

Kako lahko pomagate tudi vi?

Pri odpravljanju posledic pandemije lahko učencem pomagate tudi vi, tako da (od ponedeljka, 20. aprila 2020) pošljete SMS s ključno besedo PKZ5 na 1919 in prispevate 5 EUR.

Donirana denarna sredstva lahko tudi nakažete na transakcijski račun OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, 1230 Domžale, številka SI56 0122 3603 0649 585, pri NLB d. d. (BSLJSI2X), sklic: SI00-500-271118, namen »DONACIJA 271118«.

Za vašo pomoč se vam v imenu nastopajočih in Šolskega sklada OŠ Venclja Perka iskreno zahvaljujemo.

Vabljeni, da se nam pridružite na naši Facebook strani, všečkate in delite.

Ekipa 2PKZDN

 

Komentarji uporabnikov
Tagi