Za dober namen: Čas je za Aleksa in transformerje!

2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!

Aleks vas vabi, da za nekaj minut odložite delo, zaprete zvezke in učbenike in se zakadite v škatlo z LEGO kockami! Aleks hodi v 2. razred OŠ Venclja Perka. Že od majhnega ga zanima veliko stvari: od risanja, ustvarjanja v kuhinji skupaj z mamico, igranja družabnih iger do reševanja številčnih križank. Največje veselje pa mu prinašajo LEGO kocke. Zelo rad sestavlja LEGO sete, še raje pa lastne kreacije. V igri vlog se rad poveže z različnimi stripovskimi karakterji, katerim sestavi kakšno novo orodje. Prav tako rad sestavlja različna vozila in robote.

Aleks si je za »2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen« zaželel predstaviti se s sestavljanjem svojih prvih LEGO transformerjev. Ker kock poimensko še ne pozna toliko, se jih je v videu potrudil poimenovati po svojih najboljših močeh. »Ko bom velik, si želim postati LEGO oblikovalec in imeti svoj YouTube kanal,« pravi naš Aleks. Držimo pesti, da ti bo uspelo, Aleks! Zdaj pa brž po kocke in gremo sestavljat!

Več o dobrodelni šolski prireditvi “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!”

Učenci in učitelji OŠ Venclja Perka iz Domžal smo skupaj s starši tudi letos pripravili dobrodelni “Pokaži, kaj znaš – za dober namen!“. Tokrat z željo pomagati pri odpravljanju posledic pandemije. Zaradi trenutnih razmer letošnja prireditev poteka preko Facebook strani, na kateri objavljamo svoje video nastope. Predstavljamo se z umetniškimi, športnimi, filmskimi in drugimi prostočasnimi dejavnostmi ter izdelki, da bi za šolski sklad zbrali čim več sredstev za odpravljanje posledic pandemije, normalizacijo šolskega življenja in skupnega druženja. Pokazati želimo, da kljub trenutnim negotovim razmeram in izolaciji življenje teče dalje, da so na dnevnem urniku tudi igranje, ustvarjanje, šport, smeh. Želimo razveseljevati ter pokazati in krepiti našo medsebojno povezanost.

Vabljeni, da se nam pridružite – vsak dan objavimo nov nastop.

Program:

Vabljeni, da se nam pridružite na naši Facebook strani, všečkate in delite.

Kako lahko pomagate tudi vi?

Pri odpravljanju posledic pandemije lahko učencem pomagate tudi vi, tako da (od ponedeljka, 20. aprila 2020) pošljete SMS s ključno besedo PKZ5 na 1919 in prispevate 5 EUR.

Donirana denarna sredstva lahko tudi nakažete na transakcijski račun OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, 1230 Domžale, številka SI56 0122 3603 0649 585, pri NLB d. d. (BSLJSI2X), sklic: SI00-500-271118, namen »DONACIJA 271118«.

Za vašo pomoč se vam v imenu nastopajočih in Šolskega sklada OŠ Venclja Perka iskreno zahvaljujemo.

Ekipa 2PKZDN

 

Komentarji uporabnikov
Tagi