Za dober namen: Ko te prevzame glasba – violinistka Brina

2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!

Takole se predstavlja naša današnja mojstrica Brina, prejemnica več nagrad: »Obiskujem 5. razred OŠ Venclja Perka v Domžalah. Živim blizu Moravč in me starša vsak dan vozita v šolo. Violino igram že od svojega četrtega leta. Moj trenutni učitelj violine je Nejc Avbelj, glasbeno teorijo pa obiskujem v Glasbeni šoli Domžale. V prostem času se rada igram s svojim psom Kasperjem in plezam na drevesa. S starši rada potujem po svetu in spoznavam različne kulture, ljudi, hrano in živali. V teh dneh najbolj pogrešam šolo, sošolce ter učitelje.« Pravi, da ko bo velika, bo violinistka. Že danes je vrhunska. Uživajte v koncertu!

Več o dobrodelni šolski prireditvi “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!”

Učenci in učitelji OŠ Venclja Perka iz Domžal smo skupaj s starši tudi letos pripravili dobrodelni “Pokaži, kaj znaš – za dober namen!“. Tokrat z željo pomagati pri odpravljanju posledic pandemije. Zaradi trenutnih razmer letošnja prireditev poteka preko Facebook strani, na kateri objavljamo svoje video nastope. Predstavljamo se z umetniškimi, športnimi, filmskimi in drugimi prostočasnimi dejavnostmi ter izdelki, da bi za šolski sklad zbrali čim več sredstev za odpravljanje posledic pandemije, normalizacijo šolskega življenja in skupnega druženja. Pokazati želimo, da kljub trenutnim negotovim razmeram in izolaciji življenje teče dalje, da so na dnevnem urniku tudi igranje, ustvarjanje, šport, smeh. Želimo razveseljevati ter pokazati in krepiti našo medsebojno povezanost.

Vabljeni, da se nam pridružite – vsak dan objavimo nov nastop.

Program:

Napovedujemo:

  • ponedeljek, 4. 5. 2020 – pevka Sara s pesmijo “Ako te pitaju” (Petar Grašo)

Vabljeni, da se nam pridružite na naši Facebook strani, všečkate in delite.

Kako lahko pomagate tudi vi?

Pri odpravljanju posledic pandemije lahko učencem pomagate tudi vi, tako da (od ponedeljka, 20. aprila 2020) pošljete SMS s ključno besedo PKZ5 na 1919 in prispevate 5 EUR.

Donirana denarna sredstva lahko tudi nakažete na transakcijski račun OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, 1230 Domžale, številka SI56 0122 3603 0649 585, pri NLB d. d. (BSLJSI2X), sklic: SI00-500-271118, namen »DONACIJA 271118«.

Za vašo pomoč se vam v imenu nastopajočih in Šolskega sklada OŠ Venclja Perka iskreno zahvaljujemo.

Ekipa 2PKZDN

 

Komentarji uporabnikov
Tagi