Jesenska akcija v KinVitalu

Izkoristi brezplačni posvet oziroma uvodni preizkus vadbe!

Poletja je konec in KinVital ekipa je že v polnem zagonu! Z novimi urniki, staro ekipo in tudi nekaj novostmi za letošnjo sezono. Še vedno pa jih boste našli v Dobu pri Domžalah, bolj natančno v Hiši na travniku.

Za uvod v sezono 2023/24 so vam pripravili možnost brezplačnega posveta, ki je namenjen vsem tistim, ki se zanimate za kineziološko vadbo, osebno trenerstvo oziroma imate kakšno specifično težavo ali pa poškodbo.

Za vse tiste, ki vas bolj zanimajo njihove skupinske vadbe in treningi, pa je na voljo brezplačen uvodni preizkus, tako da se lahko sami osebno prepričate, če vam želena vadba ustreza.

Kaj je za sezono 2023/24 pripravila izkušena ekipa kineziologov, fizioterapevtov in trenerjev?

Posebnost njihovih programov so vadbe v manjših skupinah, kineziološke vadbe in vadba za osebe z določenimi omejitvami/poškodbami. Na svoj račun pa boste prišli tudi tisti, ki iščete bolj splošne rekreativne vadbe.

Vadbe in treningi so vam na voljo cel dan. Jutranje vadbe so na sporedu že ob 6.15 zjutraj, zaključne večerne pa se končujejo ob 21.uri.

Spodaj smo zbrali njihovo ponudbo:

Individualno prilagojene vadbe

  1. Kineziološka vadba – namenjena osebam, ki imajo kronične bolečine oziroma okrevajo po poškodbi/operaciji.
  2. Semi-osebno trenerstvo – osebno trenerstvo v skupini do 4 oseb.
  3. Osebno trenerstvo – individualna vadba 1 na 1.

Za uvod vam je na voljo brezplačen posvet, da dobimo vpogled v vaše želje, cilje in morebitne težave. Prijavi se na posvet – TUKAJ.

Vadbe in treningi v skupini

  1. Funkcionalna vadba – krožna vadba po postajah, kjer prevladujejo različne vaje za moč. Lahko bi rekli, da gre za zelo splošno vadbo, ki dobro pokrije celotno telo.
  2. Tekaški treningi – potekajo v 3 težavnostnih skupinah: začetniki, srednja in hitra skupina. Treningi potekajo zunaj v naravi.
  3. Senior vadba – telovadba, ki zajame vaje za celo telo se osredotoča predvsem na vaje za moč, ravnotežje in gibljivost. In brez skrbi, težavnost je seveda prilagojena starostni skupini.

Če bi želeli vadbo osebno preizkusiti, vam je na voljo uvodni preizkus – prijavite se tukaj.

Več informacij

Če bi imeli še kakšno dodatno vprašanje, pa jih lahko kontaktirate na info@kinvital.si ali pa na telefon 031 893 284 (Luka).

KinVital

 

Tagi