Domžalski cepilni center aktivno nadaljuje s svojim delom

Dinamika dela se iz tedna v teden povečuje in Občinski štab CZ Občine Domžale dnevno spremlja dogajanje, skupaj z Zdravstvenim domom Domžale usklajuje vse ukrepe in novosti.

Cepilni center v Športnem parku pri vhodu na kopališče v Domžalah tako aktivno nadaljuje s svojim delom. Na omenjeni lokaciji tako še vedno poteka testiranje in cepljenje. Na testiranje se ni potrebno posebej naročiti, s seboj potrebujete samo kartico obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Pri cepljenju so potrebne predhodne najave. Prijavite se lahko:

  • na spletni strani https://zvem.ezdrav.si/cepljenje
  • preko elektronske pošte: cepljenje.covid@zd-domzale.si (obvezni podatki v elektronski pošti  so: (ime in priimek, rojstni datum, številka kartice zdravstvenega zavarovanja in telefonska številka)
  • pri svojem osebnem zdravniku
  • preko telefona 01/ 7245 162 (od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 uro)

Ob naročilu na cepljenje vas bodo uvrstili v vrsto, o točnem terminu pa obvestili naknadno – glede na količino cepiva, ki ga bodo prejeli.

V aprilu je bilo že izvedenih 6.200 cepljenj in nekaj več kot 20.000 testiranj. Pred nekaj dnevi smo dodali še dve cepilni mesti, s čimer smo zagotovili še dodatne kapacitete. Civilna zaščita Občine Domžale poleg prostorskih kapacitet na omenjeni lokacija skrbi tudi za čiščenje, odvoz smeti, elektriko, vodo in drugo podporo za brezhibno delovanje testno- cepilnega centra. Že mesec dni v podporo zdravstvenemu domu deluje tudi ekipa Civilne zaščite za prvo pomoč.

Ob cepilnem centru obstaja tudi možnost parkiranja. V času testiranja in cepljenja seveda lahko prihaja do manjših čakalnih vrst. Zdravstveno osebje se trudi po najboljših močeh. Vljudno prosimo za razumevanje.

Občina Domžale, Urad župana; Foto: Alenka Klinar

Tagi