Poletni Kino v parku je nazaj

Poletje prinaša nešteto možnosti za preživljanje prostega časa na prostem,ena izmed bolj priljubljenih pa je zagotovo obisk letnega kina. Letos se v Češminov park ponovno vrača težko pričakovani letni kino, ki bo od 27. junija do 13. julija navduševal obiskovalce s skrbno izbranimi poletnimi filmi in super sproščeno atmosfero.

V čarobnem ambientu Češminovega parka bo na voljo 200 sedežev, vendar brez sedežnega reda in rezervacij. To pomeni, da je za zagotovitev najboljšega mesta priporočljivo priti nekoliko prej. Poleg pripravljenih sedežev so obiskovalci vabljeni, da s seboj prinesejo tudi svoje ležalnike, stoli ali piknik odeje, saj bodo tako lahko še bolj udobno uživali v filmskih večerih. Pomembno je omeniti, da v primeru slabega vremena projekcija odpade, zato je priporočljivo spremljati vremensko napoved.

Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah, kar je enostavno dostopna lokacija za vse obiskovalce. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, vendar je število mest omejeno. Alternativno parkirišče se nahaja pri Osnovni šoli Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra, kar obiskovalcem omogoča več možnosti za parkiranje.

Ena izmed največjih prednosti Kina v parku je, da so vse projekcije brezplačne. To omogoča, da si filmske klasike in novosti lahko ogledajo vsi, ne glede na starost ali finančne zmožnosti. Organizatorji se trudijo, da bi bila ta kulturna izkušnja dostopna in prijetna za čim širši krog ljudi. Katere filme si bomo ogledali letos lahko vidite tukaj.

Pridite in doživite čarobnost poletnega kina v Češminovem parku.

Se vidimo v Češminu!

Nina Orehek, Foto: KD Franca Bernika Domžale

Tagi