Koledar dogodkov

Event Information:

 • čet
  08
  Apr
  2021

  Delavnica MBSR tehnike za obvladovanje stresa v času koronavirusa

  18:00Spletna delavnica

  Delavnica bo potekala v četrtek, 8. aprila 2021, 18.00 – 19.00, on line ZOOM

  O delavnici:

  Na delavnici bomo spoznali tudi osnove tehnike obvladovanja stresa MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction), ki temelji na čuječnosti. Program je razvil dr. Jon Kabat-Zinn z Medicinske fakultete Univerze Massachusetts, ZDA. Spoznali bomo, kako nam MBSR lahko pomaga pri obvladovanju stresa v času koronavirusa ter kako lahko izboljšamo kakovost svojega življenja.

  O predavateljici:

  mag. Mateja Lenarčič, magistrica ekonomskih znanosti, direktorica in ustanoviteljica MEDIUS-a, Inštituta za čuječnost in mediacijo. Certificirana MBSR učiteljica na University of Massachusetts, Medical School v ZDA in na Institute for Mindfulness-Based Approaches v Berlinu v Nemčiji, kjer se je leto in pol še dodatno izobraževala na tem področju. Je tudi certificirana učiteljica joge. Opravila je več tečajev budistične theravada meditacije. Zaključila je izobraževanje iz transakcijske analize TA-101. Med drugim je opravila tudi izobraževanje za mediatorko.

  Izvaja izobraževanja, delavnice in MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) programe obvladovanja stresa na temelju čuječnosti za posameznike in organizacije, delavnice čuječe komunikacije in čuječega dialoga ter individualno svetovanje s pomočjo tehnik čuječnosti in MBSR.

  Pomaga vam razvijati veščine in znanja za lažje obvladovanje stresa, soočanje z življenjskimi preizkušnjami in izzivi v zahtevnejših situacijah, izboljšanje psihofizičnega zdravja ter polnejše življenje.

  Več o predavateljici in programih Inštituta Medius si lahko preberete na njihovi spletni strani ali Facebook strani Inštituta Medius.

  Delavnici lahko sledite na spodnji Zoom povezavi:

  MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) tehnike za obvladovanje stresa v času koronavirusa, četrtek, 08. 04. 2021, ob 18. uri.