Za dober namen: Zabavno učenje z učiteljicama Darjo in Katjo

2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!

Nastopajočim učencem se danes pridružujeta učiteljici OŠ Venclja Perka Katja Erban in Darja Hristovski Kandušer, ki sta odlična ekipa in pobudnici mnogih projektov in aktivnosti. Bili sta glavni pri nastajanju “Šolske pesmi“, s katero smo začeli tudi letošnji “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!“ Idej, dobre volje in prizadevnosti jima ne manjka niti v trenutnih „korona“ razmerah, ki tudi od učiteljev zahtevajo veliko.

Danes objavljamo njuno avtorsko pesem “Od naju za vas“ z napotki, kako doseči, da je učenje prijetno in da gre vse kot po maslu. Pesem sta zasnovali kot zabavni pripomoček, del učila za otroke in je še kako dobrodošla popestritev zdaj že enoličnih šolskih dni na daljavo. Mislita resno: učenje in zabava? Pa poglejmo …

Več o dobrodelni šolski prireditvi “2. Pokaži, kaj znaš – za dober namen!”

Učenci in učitelji OŠ Venclja Perka iz Domžal smo skupaj s starši tudi letos pripravili dobrodelni “Pokaži, kaj znaš – za dober namen!“. Tokrat z željo pomagati pri odpravljanju posledic pandemije. Zaradi trenutnih razmer letošnja prireditev poteka preko Facebook strani, na kateri objavljamo svoje video nastope. Predstavljamo se z umetniškimi, športnimi, filmskimi in drugimi prostočasnimi dejavnostmi ter izdelki, da bi za šolski sklad zbrali čim več sredstev za odpravljanje posledic pandemije, normalizacijo šolskega življenja in skupnega druženja. Pokazati želimo, da kljub trenutnim negotovim razmeram in izolaciji življenje teče dalje, da so na dnevnem urniku tudi igranje, ustvarjanje, šport, smeh. Želimo razveseljevati ter pokazati in krepiti našo medsebojno povezanost.

Vabljeni, da se nam pridružite – vsak dan objavimo nov nastop.

Program:

Vabljeni, da se nam pridružite na naši Facebook strani, všečkate in delite.

Kako lahko pomagate tudi vi?

Pri odpravljanju posledic pandemije lahko učencem pomagate tudi vi, tako da (od ponedeljka, 20. aprila 2020) pošljete SMS s ključno besedo PKZ5 na 1919 in prispevate 5 EUR.

Donirana denarna sredstva lahko tudi nakažete na transakcijski račun OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, 1230 Domžale, številka SI56 0122 3603 0649 585, pri NLB d. d. (BSLJSI2X), sklic: SI00-500-271118, namen »DONACIJA 271118«.

Za vašo pomoč se vam v imenu nastopajočih in Šolskega sklada OŠ Venclja Perka iskreno zahvaljujemo.

Ekipa 2PKZDN

 

Komentarji uporabnikov
Tagi