POZOR: Pojavil se je sumljiv bel Audi, ki kroži po naseljih. Preverjajo, če vas ni doma?!

V naše uredništvo smo prejeli obvestilo, da je bil zadnja dva dneva na območju občine Moravče opažen bel Audi A4 allroad quattro z italijanskimi registrskimi tablicami. V omenjenem vozilu se po navedbah očividcev nahajata dva moška (lahko, da je še kakšen več, saj so zadnja stekla zatemnjena), ki se vozita po naseljih in sicer na način, da v bližini hiš upočasnita vozilo, na koncu naselja obrneta vozilo in nato s pospeškom odpeljeta.

Po vsej verjetnosti moška v Audiju nista na izletu in si ne ogledujeta lepote moravške doline, ampak se vozita naokoli in preverjata teren za svoje nečedne podvige. Smo namreč na vrhuncu poletne sezone, večina poštenih državljanov pa je trenutno na dopustu. Tega se dobro zavedajo vlomilci in drugi nepridipravi. Ogled terena pa so njihove predpriprave …

Bodite pozorni na omenjeno vozilo znamke Audi A4 allroad quattro bele barve. Po vsej verjetnosti se ne pojavlja samo v Moravčah, ampak tudi v bližnji in širši okolici. V kolikor opazite to sumljivo vozilo s sumljivimi potniki, le-to sporočite na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimno telefonsko številko 080-1200.

Miha Ulčar; Foto: splet

Komentarji uporabnikov
Tagi