Za vse, ki radi plešete: Novi plesni tečaji v Plesnem studiu Impulz Domžale

V Plesnem studio Impulz Domžale, ki deluje v samem središču mesta, v prostorih nekdanjega Kovinarja, poučujejo tako rekreativne kot tekmovalne zvrsti plesa za vse starostne skupine. Poleg vseh plesnih tečajih, ki že potekajo (hip hop, disco dance, jazz balet, street dance, break dance, klasični balet, plesna gimnastika, predšolski …), bodo v mesecu januarju 2019 pričeli z novimi tečaji, s katerimi bodo iz plesalcev izvabili še več plesnega užitka.

Plesni studio Impulz povezuje plesalce iz Medvod, Kranja in Domžal. Plesni učitelji, ki pod budno taktirko vodje plesne šole Saše Volk poučujejo male in velike plesalce s srcem in dušo, prenašajo svoje znanje, vse to pa je nagrajeno z dobro voljo pa tudi konkretnimi plesnimi rezultati. Plesni studio Impulz je za vsakega, ki rad pleše. Od tretjega leta dalje!

V Plesnem studiu Impulz Domžale januarja 2019 z novimi plesnimi tečaji

Poleg vseh plesnih tečajih, ki že potekajo (hip hop, disco dance, jazz balet, street dance, break dance, klasični balet, plesna gimnastika, predšolski …), bodo v mesecu januarju 2019 pričeli z novimi tečaji, s katerimi bodo iz plesalcev izvabili še več plesnega užitka. Tako bodo pričeli z začetnimi latino in standardnimi plesi v paru, solo latino za začetnike, hip hopom za odrasle in MOVI plesom za zlata leta. Prava zabava za starejše, ki je namenjena vzdrževanju vitalnosti in krepitvi motoričnih funkcij. Tu pri zadnjem leta niso omejitev!

  • Latino in standardni plesi v paru – začetni (bachata, valček, fokstrot …) – nedelja, 20. 1. 2019, ob 17.45 uri.
  • MOVI solo plesi za zlata leta (upokojenci) – torek, 22. 1. 2019, ob 15.00 uri.
  • Solo latino – začetni (vsi latino plesi v solo verziji) – torek, 22. 1. 2019, ob 19.15 uri.
  • Hip hop za odrasle – začetni (mamice, očiji …) – sreda, 23. 1. 2019, ob 19.45 uri.
  • Praznovanje rojstnih dni za otroke in odrasle.

Prav tako vabljeni vsi od 3. leta starosti dalje, da se jim pridružite že na obstoječih vajah in tečajih!

Kot smo že omenili v uvodu, se Plesni studio Impulz Domžale nahaja v samem središču mesta, v prostorih nekdanjega Kovinarja, na Ljubljanski cesti 71 v Domžalah. Njihovi prostori so sodobno urejeni, osvetljeni in klimatizirani. Poleg pa se nahaja tudi urejeno parkirišče. O Plesnem studiu Impulz in o plesnih tečajih si lahko več preberete na njihovih spletni strani www.plesni-studio-impulz.si, spremljate pa jih lahko tudi na njihovem Facebook profilu in Instagramu.

Več informacij dobite na telefonski številki 041 991 663 ali na e-naslovu impulz.domzale@telemach.net.

Naročnik oglasa: Plesni studio Impulz Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi