Veseli muzikanti pričakali svojo Drugo pomlad

Veseli muzikanti po polki Najina pravljica predstavljajo čisto svež videospot za valček z naslovom: Druga pomlad, katerega so že nestrpno pričakovali. Melodija in besedilo sta delo Igorja Pirkoviča, aranžma je prispeval Marijan Novak, kitarist ansambla Biseri, posneli pa so jo v studiu Komatech.

Kot so nam zaupali člani Veselih muzikantov, njihova najnovejša skladba govori o fantu, ki se je nesrečno zaljubil, a mu je druga pomlad prinesla še mnogo lepši razplet njegove ljubezenske zgodbe. 

Snemanje videospota je potekalo na dveh lokacijah in sicer v gostišču Repnik v Vrhpolju pri Kamniku ter v Zgornjih Palovčah, v okolici brunarice LD Kamnik. Videospot je bil, tako kot njihovi predhodni, posnet v lastni produkciji, saj je kamero v roke vzel kar kitarist ansambla Blaž Makovec. Naslov skladbe lahko povežemo tudi s tem, da je prenovljena zasedba resnično doživela svojo drugo skupno pomlad, saj so marca obeležili prvo leto skupnega ustvarjanja. Prav tako pa upajo da jim bo Druga pomlad prinesla srečo pri izvedbi njihovih prihodnjih glasbenih načrtov in projektov.

Več o njihovem uresničevanju pa najdete tudi na Facebook strani ansambla.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: arhiv ansambla Veseli muzikanti
Komentarji uporabnikov