Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert Pera Lovšina v Kavarni Hiša

V sredo, 5. julija 2023 ob 19.30 uri bo priljubljena Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah gostila butični koncert Pera Lovšina. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 2x 2 VIP vstopnici za prihajajoči koncert.

Pevec zabavne glasbe Pero Lovšin je v svoji 40 letni glasbeni karieri samostojno in v skupinah posnel 20 studijskih albumov, prejel številne nagrade in nastopal na vseh največjih odrih v Sloveniji in državah nekdanje Jugoslavije. V svoji karieri je bil zaposlen kot novinar, urednik ter reporter, od sredine 90 ih let pa se je predal profesionalni glasbeni karieri. Ob praznovanju 40. letnice ustvarjanja je bil o njemu posnet igrano-dokumentarni film z naslovom Pero Lovšin – Ti lahko.

S Pankrti je imel razprodane koncerte v hali Tivoli in dvorani Stožice, samostojno pa v Križankah in Cankarjevem domu. V sredo, 5. julija 2023 ob 19.30 uri pa v goste prihaja v priljubljeno Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2×2 VIP vstopnici za butični koncert Pera Lovšina, ki bo v sredo, 5. julija 2023 ob 19.30 uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od ponedeljka, 3. julija 2023, do torka, 4. julija 2023, do 12. ure.

 

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 VIP vstopnici sta:

  • Nejc Škalič
  • Justi Golob

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi