Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za celodnevno kopanje v bazenih Term Snovik

Želite plavati in uživati v termalnih bazenih s pogledom na okoliške hribe? Se v vročih poletnih dneh sproščati in prepuščati blagodejnim učinkom osvežitve? Doživeti prekrasno izkušnjo in ustvarjati nepozabne spomine?

Potem ne zamudite enkratne priložnosti za brezskrbno sproščanje in prekrasno uživanje v številnih osvežujočih vodnih aktivnostih, ki vam jih tudi to poletje nudijo v Termah Snovik, najvišje ležečih termah v Sloveniji, obdanimi s Kamniško – Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline.

Z odprtjem zunanjih bazenov so v Termah Snovik pričeli z razgibanim SNOVIŠKIM POLETJEM, ki bo postregel z vsakodnevnimi, skupaj več kot 400 animacijskimi dogodki in številnimi poletnimi festivali, oblikovanimi za prav vse generacije.

Če želite plavati in uživati v termalnih bazenih s pogledom na okoliške hribe (zjutraj, dopoldan, popoldan ali zvečer), sprostiti telo in duha ali se predati športnim dejavnostim na prostem, potem boste tudi to poletje v Termah Snovik zagotovo našli nekaj zase.

Za otroke so pripravili atraktivni nabor vodnih dejavnosti, ki vključujejo veliko zabave, igranja, plavanja in vodenih vodnih vragolij. Tukaj so tudi kreativne delavnice in pa nova gozdna raziskovanja.

Celotno dogajanje bo budno spremljal palček Snoviček, ki ga otroci že zelo dobro poznajo in s katerim se bodo letošnje poletje lahko družili vsak torek, četrtek in nedeljo, vsako prvo soboto v mesecu pa poteka združenje palčka s člani Kluba palčka Snovička.

Če želite letošnje poletje preživeti drugače in se predati brezskrbnemu sproščanju in uživanju v osvežujočih vodnih aktivnostih, ki jih za vse starostne skupine nudijo v Termah Snovik, potem ne zamudite enkratne priložnosti in sodelujte v poletni nagradni igri, ki jo organizira Domžalec v sodelovanju s Termami Snovik.

Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in predstavlja največje bogastvo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. Plavanje razbremenjuje sklepe, utrjuje in krepi srce ter prijetno osveži.

Bazenski kompleks Term Snovik sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Zunanji bazen so obogateni s tobogani, ki predstavljajo pravi doživljajski raj za otroke in odrasle. Zbirajte vstope v bazene Term Snovik in izkoristite poletno plavalno akcijo. Šest obiskov na bazenih vam prinaša enega GRATIS. Akcija traja do 4. septembra 2023. Podrobnejše informacije so dostopne tukaj.

Nagradna igra

Sodelujte v poletni nagradni igri ter si s pravilnim odgovorom na zastavljeno vprašanje in kančkom sreče, priborite 3x enodnevno vstopnico za celodnevno kopanje v bazenih Term Snovik. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od nedelje, 9. julija 2023, do srede, 12. julija 2023, do 24. ure.

Žrebanje bo potekalo v četrtek, 13. julija 2023. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si, v četrtek, 13. julija 2023.

 

*******************************************************
Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečni izžrebanci, ki prejmejo vsak po 1x enodnevno vstopnico za celodnevno kopanje v bazenih Term Snovik so:

  • Jože Vukšinič
  • Martina Peštaj
  • Urška Mošnik

Nagrajenci boste o prevzemu vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi