Ponovno akcija za gasilce in prebivalce na Krasu

Zaradi izrednih razmer, ki so zaradi požara nastale na Krasu, kjer se gasilci, vojaki, civilna zaščita, reševalci, policisti, gozdarji in vsi ostali, vključno z domačini in tujci, že osmi dan in noč borijo z ognjenimi zublji, so se v podjetju Tina transport d.o.o odločili PODALJŠATI humanitarno akcijo zbiranja živil za vse, ki potrebujejo pomoč in se na terenu borijo z ognjem.

Akcija zbiranja je doživela izjemen odziv s strani občank in občanov, zaradi česar se vam iz srca zahvaljujejo, tudi v imenu vseh, ki so prejeli pomoč. Pridružili so se jim tudi številni lokalni podjetniki, ki so združili moči pri dobavi sredstev.

Zaradi naraščajoče potrebe po vodi, ne le za gasilce, ampak tudi za lokalno civilno prebivalstvo, ki se je zaradi nastalih razmer znašlo v stiski, se akcija zbiranja artiklov nadaljuje tudi jutri, v soboto 23. julija 2022 vse tja do 18. ure. Vsi, ki želite dostaviti hrano in/ali pijačo, lepo vabljeni, da jo predate v Ihanu, Na Ledinah 3 v Domžalah (veliko peščeno parkirišče).

Na terenu potrebujejo:

Hrana za hitro uporabo ( nepokvarljivo blago):

  • proteinske in energijske ploščice

Pijača: 

  • izotonični napitki za elektrolite
  • vodo v plastenkah 0,5 l
  • energijska pijača

Hvala, da pomagate.

Petra Petravič; Foto: Miha Kavčič

Tagi