Ne spreglejte: Virtualno predavanje – Pozitivno starševstvo

Vpogled vase - tudi in še posebej zdaj, ko se soočamo s krizo

Trenutno se soočamo z vrsto izzivi in eden med njimi je tudi področje starševstva. Da ustrezno odreagiramo in se ob tem dobro počutimo, se moramo učiti sproti, ob otroku. Pozitivno starševstvo je tisto, v katerem se starši dobro počutimo tudi tedaj, ko moramo odreagirati na stisko otroka, ki se lahko kaže skozi trmo, neustrezno vedenje, težave v šoli, konfliktnost med sovrstniki, izbruhe jeze, itd …

Skozi predavanje se bomo dotaknili treh obdobij življenja, skozi katere gre človek in vsako od njih nas zaznamuje na poseben način. Pogledali bomo, kako se formira spomin, saj je od tega odvisno, kako v življenju odreagiramo in kakšen odnos imamo s svojimi otroki.

Seveda pa bo predavanje namenjeno tudi konkretnim vprašanjem in dilemam, ki se tičejo trenutnega stanja, ko moramo biti starši vsakodnevno kos več nalogam ob novo nastali situaciji.

Virtualno predavanje bo potekalo v četrtek, 23. aprila 2020, ob 18. uri. Predava Lidija Bašič Jančar, terapevtka zakonske in družinske terapije.

Povezavo do predavanja vam bomo posredovali, zato so obvezne predhodne prijave do 22. aprila 2020, na info@czm-domzale.si.

Center za mlade Domžale

 

Tagi