Zadruga Jarina iz Doba pri Domžalah je tudi v letu 2021 zagotavljala zdravo hrano

Dragi obiskovalci portala domžalec.si. Iskrena in prisrčna hvala, ker nam zaupate in teh v zahtevnih časih verjamete v moč, bogastvo ter hranljivost sveže pridelane in predelane hrane.

Hvala vam, dragi kmeti, lokalni pridelovalci in predelovalci, združeni v mrežo dobaviteljev Zadruge Jarina, da vestno, zagnano in vztrajno skrbite za kakovostno in naravi prijazno pridelavo ter predelavo lokalnih sezonskih živil in ohranjate domače, tradicionalne pristne okuse. V čast nam je, da lahko skupaj, z združenimi močmi, številnim odjemalcem ponudimo kakovostno in široko izbiro lokalnih pridelkov za zanesljivo pripravo zdravih jedi, upoštevajoč cikle narave.

Hvala vodjem prehrane, ki v številnih javni zavodih, vrtcih, šolah in drugih institucijah, cenite in skrbite za zdravo ter kvalitetno hrano in na tovrsten način otrokom omogočite zdravo izbiro. V veselje nam je, da lahko skupaj, z združenimi močmi, našim najmlajšim in tudi starejšim ponudimo izkušnjo okušanja bogastva pristnih domačih okusov.

Torek, 28. 12. 2021
dan za nakup

HRANE LETNIH ČASOV

Na voljo bodo:

  • različne sorte jabolk (Fuji, Jonagold, Zlati delišes, Idared, Topaz ..), kivi in hruške;
  • več vrst solat, hokaido buče, brstični ohrovt, fižol češnjevec, eko kislo zelje, krompir, por, sveže zelje, korenje, zelena, koleraba, rdeča pesa, čebula, česen, kislo zelje, kisla repa, kisle zeljne glave, rdeča pesa; …;
  • jajca, mlevski izdelki (moke, kaše, kosmiči …);
  • suho sadje, marmelade, med, sokovi, jabolčni čips, eko orehi, čaji;
  • olje, kis;
  • mlečni izdelki, sirovi štruklji;
  • izdelki iz aronije;
  • domači piškoti ;
  • penina;
  • masivni leseni izdelki;
  • kava, moj kofetek …

⇒ od 8.00 do 18.00 ure ⇐

JARINA

Ulica 7. avgusta 9, Dob

Hvala vam, dragi in zvesti obiskovalci naše točke hrane letnih časov, ker ste nas lepo in toplo sprejeli medse, ter nam pokazali, da cenite zdravo in kvalitetno sezonsko hrano, s pristnimi domačimi okusi, ter ste z nakupom pripravljeni spodbujat in krepiti lokalno ekonomijo podeželja, sočasno pa prispevate k oblikovanju zdrave družbene prihodnosti.

V Zadrugi Jarina iskreno verjamemo in si dan za dnem prizadevamo za gradnjo dolgoročnega, zaupanja vrednega odnosa, osnovanega na poštenosti, pristnosti, iskrenosti in zanesljivosti.

Jarina razvija lokalni trg

Vključitev v podukrep 16.4 Podpore za horizontalno in vertikalno sodelovanje med udeleženci v dobavni verigi za vzpostavitev in razvoj kratkih dobavnih verig in lokalnih trgov ter za promocijske dejavnosti na lokalni ravni, ki so povezane z razvojem kratkih dobavnih verig in lokalnih trgov v letu 2019.

Zadruga Jarina z.o.o. v projektu nastopa kot vodilni partner in posrednik pri odkupu in prodaji kmetijskih proizvodov.

Eden izmed ciljev projekta ”JARINA RAZVIJA LOKALNI TRG” je zagotavljanje lokalne oskrbe s hrano preko stabilne pridelave varne, kakovostne hrane, ki bo potrošniku dostopna preko kratke dobavne verige.

Več informacij o projektu je dostopnih na spletni strani www.jarina.si.

Pred iztekom letošnjega leta pa objavljamo še predstavitev treh lokalnih in treh širše lociranih dobaviteljev, ki so v letu 2021 s svojimi sezonskimi izdelki najbolj pritegnili zanimanje obiskovalcev portala domžalec.si. V kolikor jih še ne poznate, vabljeni, da jih s pomočjo predstavitev pobliže spoznate tudi vi.

Domen Virant iz Volčjega Potoka: Na kmetiji Pr’ Ropet je življenje

Urša, Kmetija Pr’ Potokar: “S koščkom domačega peciva je dan lepši”

Anže Pirnat, sirar: “Stik s strankami mi izjemno veliko pomeni”

Mateja Dervarič: “Sezona obiranja ameriških borovnic je v polnem teku”

Igor Franca: “Prve oljke sem posadil pred petindvajsetimi leti”

Kmetija Pleško: “Jej dobro, živi preprosto in smej se pogosto!”

Lepo vabljeni in dobrodošli na točko hrane letnih časov, na Ulico 7. avgusta 9 v Dob pri Domžalah znova v torek, 28. decembra 2021 od 8-18. ure.

Se vidimo.

Avtorica: Petra Petravič; Foto: Zadruga Jarina

Tagi