Koledar dogodkov

 • ned
  29
  Dec
  2019
  20:15Mestni kino Domžale
  Pretresljiva drama Kena Loacha se z lucidnostjo in človečnostjo loti še enega perečega problema sodobne družbe: prekarnega dela in njegovega pogubnega vpliva na družinsko življenje.
  Ricky, Abby in njuna otroka živijo v Newcastlu. So ljubeča in povezana družina, a finančno jim ne gre najbolje. Ricky je zamenjal že vrsto slabo plačanih služb, Abby pa predano opravlja delo patronažne sestre. Zavedata se, da kljub trdemu delu nikoli ne bosta imela lastnega doma. Potem pa se Rickyju ponudi izjemna priložnost. Če bi prodal ženin avto in kupil kombi, bi se lahko samozaposlil kot pogodbeni kurir. Nova zaposlitev obeta svobodnejši delavnik in boljši zaslužek, toda … Pretresljiva drama Kena Loacha se z lucidnostjo in človečnostjo loti še enega perečega problema sodobne družbe: prekarnega dela in njegovega pogubnega vpliva na družinsko življenje.

   

 • pon
  30
  Dec
  2019
  10:00Mestni kino Domžale

  + počitniška delavnica

  Vohun Lance Sterling in znanstvenik Walter Beckett si ne bi mogla biti bolj različna. Lance je pretanjen, iznajdljiv in eleganten, Walter ... pa ni nič od tega. Ampak ko se dogodki obrnejo v nepričakovano smer, se mora par spoprijateljiti in se v skoraj nemogoči preobleki odpraviti na nevarno misijo: Lance se bo moral namreč spremeniti v goloba. Če Walter in Lance ne bosta delovala popolnoma usklajeno, bo svet v veliki nevarnosti.

   

 • pon
  30
  Dec
  2019
  17:00 - 22:00Slamnikarski park Domžale

  V Slamnikarskem parku za stavbo Občine Domžale nas letos čaka novost - butično in praznično okrašeno Čarobno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa praznična gurmanska in darilna ponudba.

  V ličnih hišicah, ki se bodo nahajale v Čarobnem mestu bo na voljo raznovrstna ponudba, od ročnih izdelkov, daril, sladkih in medenih dobrot … do primerne gostinske ponudbe. Vse skupaj bo popestrila raznolika glasbena akustična ponudba. Se pravi, da boste tam lahko kupili kakšno darilo in se obenem še pozabavali. Čarobno mesto se bo odvijalo 10 dni in sicer od petka 20. decembra do ponedeljka, 30. decembra 2019, med 17. in 22. uro. Izjema je 24. december, ko ne bo nič programa. V glasbenem paviljonu se bodo zvrstili nastopi Maje Keuc, Slavka Ivančiča, Ditke, New Swing Quarteta, Kristine Oberžan in Nejca Škofica, Alenke Godec, skupine Manouche in Avtomobilov ter še nekaterih domžalskih glasbenikov. Glasbeni program, je nastal v sodelovanju z Blunout klubom in je oblikovan po okusu za vse generacije (za otroke, mladino in starejšo publiko).

  PROGRAM ČAROBNEGA MESTA

   

 • pon
  30
  Dec
  2019
  18:00Mestni kino Domžale
  Čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme na zadnjem festivalu v Cannesu in kritiški favorit leta.
  Člani družine Ki-taek so tesno povezani, a vsi štirje so nezaposleni in njihova prihodnost ni ravno obetavna. Nekega dne pa sin Ki-woo na priporočilo prijatelja dobi dobro plačano delo zasebnega inštruktorja pri družini Park … Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme na zadnjem festivalu v Cannesu in kritiški favorit leta.

   

 • pon
  30
  Dec
  2019
  20:30Mestni kino Domžale

  romantična komedija / Last Christmas / režija: Paul Feig / scenarij: Emma Thompson, Bryony Kimmings / igrajo: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson / 2019, Velika Britanija, ZDA / distribucija: Karantanija / 102’ / IMDb

  Kate (Emilia Clarke) sovraži svojo službo in nič ji ne gre po maslu, dokler ne sreča Toma, s katerim se tik pred božičnimi prazniki vse obrne na glavo.

  Kate (Emilia Clarke) dela v trgovini z božičnimi okraski in ker mora biti oblečena v palčico in zvončkljati s škorni, sovraži svojo službo. Njeno življenje je polno slabih odločitev, brez uspeha hodi na avdicije, za njo je več neuspešnih zmenkov in prav nič ji ne gre po maslu. Ko v njeno življenje vstopi Tom, se ji vse obrne na glavo in zdi se preveč dober, da bi bil resničen. Ko se London pripravlja na božične praznike, se zdi, da jima bližina ni usojena. A včasih je treba pustiti, da sneg pade, kamor lahko, treba je prisluhniti srcu … in treba je imeti upanje.

   

 • tor
  31
  Dec
  2019
  10:00Mestni kino Domžale

  + počitniška delavnica

  animirana družinska pustolovščina / Frozen 2 / režija: Chris Buck, Jennifer Lee / scenarij: Jennifer Lee, Allison Schroeder / slovenski glasovi  / 2019, ZDA / distribucija: 2i film / sinhronizirano, 6+ / IMDb

  Sestri Elza in Ana se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje globoko v gozd, na katerem bodo skupaj odkrili, kje je sploh izvor Elsinih čarobnih moči, s pomočjo katerih bodo rešili kraljestvo. Če se je Elza v prvem delu bala svojih nadnaravnih sposobnosti, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj.

   

 • tor
  31
  Dec
  2019
  10:30Češminov park Domžale

  Tudi letos boste otroci v Domžalah v novo leto 2020 vstopili prej kot odrasli.

  V torek, 31. decembra se bomo ob 10.30 zbrali v Češminovem parku. Ogledali si bomo otroško predstavo "PIKA PIŠE DEDKU MRAZU", obiskal nas bo DEDEK MRAZ s svojim spremstvom, skupaj s podžupanjo in županom bomo zapeli SILVESTRSKI POLJUB, nazdravili z otroškim šampanjcem in se tudi malce posladkali.

  Pridite, luštno se bomo imeli!

  Vstop prost!

   

 • tor
  31
  Dec
  2019
  13:00Drsališče Domžale
 • tor
  31
  Dec
  2019
  20:30KD Franca Bernika
  Na silvestrski večer se nam bo s posebnim koncertom pridružil vsestranski Klemen Slakonja. Pripravlja večer svetovnih hitov ter njegovih imitacij, ki so obkrožile cel svet. Ne bo pa šlo niti brez pristnega "slovenskega” žura! Vse to ob spremljavi vrhunskih glasbenikov.

  Cena: 23 eur (vključuje tudi šampanjec)
 • tor
  31
  Dec
  2019
  22:00Tržni prostor Domžale

  Vabimo vas, da na Silvestrovo ob 22. uri pridete v prireditveni šotor na tržnem prostoru v Domžalah. V družbi prijateljev se bomo veselili, plesali in kaj dobrega popili.

  Novo leto 2020 bomo ponovno pričakali v družbi Veselih Begunjčanov, ki so nas navdušili že na lansko silvestrsko noč.

  Po voščilih bo nebo razsvetlil veličasten ognjemet!

  Vabljeni!

  Vstop je prost.