Koledar dogodkov

 • pet
  27
  Sep
  2019
  17:30Urarska delavnica Cerar in Galerija Dika

   

 • pet
  27
  Sep
  2019
  18:00Mestni kino Domžale

  družinska komedija / režija: Boris Bezič / scenarij: Primož Suhadolčan / igrajo: Klemen Kostrevc, Matija Brodnik,  Gaja Filač, Domen Novak, Marko Miladinović, Gojmir Lešnjak Gojc, Lado Bizovičar / 2019, Slovenija / distribucija: Reit / 80’ / v slovenščini, 7+ / IMDb

  Vračajo se Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave. Osnovna šola je za filmske junake že skoraj pri kraju. Poletje trka na vrata, pred Rantovim moštvom pa je najpomembnejša košarkarska tekma njihovih življenj … jim bo uspelo zmagati na vseh področjih?

  Filmska druščina se trudi z zadnjimi šolskimi obveznostmi, preden bodo končno zaključili šolsko leto, košarkarsko ekipo, ki še naprej zagrizeno trenira pod strogim vodstvom učitelja telovadbe Salte, pa čaka pomembna tekma na državnem nivoju, ki je ne smejo izgubiti. Žog (in še česa) jim tokrat ne premeša le nasprotnik, ampak tudi novi soigralec, ki ga sprejmejo v ekipo, da bi jim prinesel zmago.

  Minili sta dve leti odkar smo junake knjižne uspešnice Primoža Suhodolčana Košarkar naj bo spoznali na filmskih platnih. V tem času je Ranta zagotovo še malo zrasel, v marsičem pa je ostal tak, kot ga poznamo iz prvega dela uspešnice – zagrizen košarkar, zvest prijatelj zabavnemu Smodlaku in privlačen fant, ki mu je uspelo osvojiti srce najlepše punce na šoli.

   

 • pet
  27
  Sep
  2019
  20:00Drsališče Domžale

  Bi radi tudi to poletje preživeli aktivno? Pridružite se nam ob petkih, ko se bomo v družbi učitelja plesa na Domžalskem Drsališču spogledovali s standardnimi in latinsko ameriškimi ritmi. Petkova plesna rekreacija je namenjena tako začetnikom, kakor tudi tistim, ki znate že malo več, parom in solo plesalcem.

  Prijetno druženje, iskrive luči, vonj po poletju, glasba in ples... Pridružite se nam. Naj bo petek dan za ples.

  Zavod za šport in rekreacijo Domžale in Plesni studio IMPULZ Domžale

   

 • pet
  27
  Sep
  2019
  20:00Mestni kino Domžale

  dokumentarni film / Pavarotti / režija: Ron Howard / scenarij: Cassidy Hartmann, Mark Monroe / nastopajo: Spike Lee, Stevie Wonder, Princesa Diana, Phil Donahue, Luciano Pavarotti, Bono, Nelson Mandela, Plácido Domingo, Nicoletta Mantovani, José Carreras, Zubin Mehta / 2019, Velika Britanija / distribucija: Cinemania / 114’ / IMDb

  Filmski pogled v življenje in delo operne legende, velikega tenorja Luciana Pavarottija.

  Presunljiv in intimen portret legendarnega tenorja in enega najbolj priljubljenih opernih pevcev vseh časov, Luciana Pavarottija. V biografskem dokumentarcu z oskarjem nagrajenega režiserja Rona Howarda (The Beatles: Osem dni na teden) se ikonični nastopi, s katerimi se je Pavarotti zapisal v zgodovino, prepletajo z intimnimi pogovori, intervjuji in še nikoli poprej videnimi posnetki.

 • pet
  27
  Sep
  2019
  20:00Kulturni dom Radomlje

  Po uspehu muzikalov, ki so jih uprizorili v zadnjih letih, vrhunska ekipa KD Mlin Radomlje predstavlja nekaj drugačnega, a nič manj privlačnega / vstopnice so v predprodaji na www.mojekarte.si, prek druscina.muzikal@gmail.com in telefonske številke 051 351 629.

   

 • sob
  28
  Sep
  2019
  8:00Tržni prostor Domžale

   

 • sob
  28
  Sep
  2019
  10:00Mestni kino Domžale

  otroška nanizanka / Paw Patrol / 2019, ZDA, Kanada / distribucija: Karantanija / 66’ / sinhronizirano, 3+ / IMDb

  Tačke na patrulji se odpravljajo na šest novih razburljivih avantur.

  Serija Tačke na patrulji predstavi sedem junaških kužkov, ki jih vodi fant Ryder. Skupaj pokažejo, da nobena naloga ni prezahtevna, noben mladiček ni premajhen in delijo lekcije za vse o državljanstvu, družbenih veščinah in reševanju težav. Skupaj si bomo pogledali šest novih epizod: Tačke rešijo pingvine iz džungle,Tačke rešijo gasilca, Tačke preprečijo stopitev, Tačke in skrivnost izginulih telefonov, Tačke rešijo festival melon ter Tačke rešijo kravo, s katerimi se naši junaki podajajo v razburljive avanture.

   

 • sob
  28
  Sep
  2019
  11:00Stegne pri Dolenjah

  Združenje borcev za vrednote NOB občine Domžale in Krajevna organizacija ZB za vrednote NOB Radomlje vabita vse občane na Spominsko slovesnost ob 75. obletnici tragedije v Stegnah pri Dolenjah, ki bo v soboto, 28. septembra 2019, ob 11. uri pri spomeniku žrtvam okupatorja nad vasjo Dolenje pri Radomljah

  Vabljeni in dobrodošli!

   

 • sob
  28
  Sep
  2019
  17:00Mladinski center Mengeš

  Movie night risanka – Incredibles (Neverjetni), v soboto, 28.9., ob 17:00,  v AIA - Mladinskem centru Mengeš, Slovenska c. 28.

  Vstop je prost!

   

 • sob
  28
  Sep
  2019
  18:00Mestni kino Domžale

  družinska avantura / Moj dida je pao s Marsa / režija: Dražen Žarković, Marina Andree Škop / scenarij Pavlica Bajsić, Branko Ružić, po knjižni predlogi Irene Krčelić / igrajo: Lana Hranjec, Nils Ole Oftebro, Petra Polnisová, Ozren Grabaric, Frano Maskovic / 2019, Hrvaška, Slovaška, Slovenija, Luksemburg, Norveška, Češka, Bosna in Hercegovina / distribucija: 2i film / 79’ / podnapisi, 7+ / IMDb

  Neobičajna avantura deklice in robota, v kateri morata rešiti dekličino vesoljsko družino.

  Nekega večera je deklica Una priča nevsakdanjemu dogodku ‒ dedka ugrabijo vesoljci. Medtem ko skuša ugotoviti, kam je dedek izginil, v kleti po naključju odkrije skriti prostor, poln nenavadnih vesoljskih stvari, njeno pozornost pa pritegne mali nejevoljni vesoljski robot Dodo. V tej nevsakdanji pustolovščini se med njima splete prijateljstvo, čisto robotsko logiko zamenjajo čustva, Una pa z nesebično ljubeznijo najde način za rešitev svoje vesoljske družine.