Koledar dogodkov

Event Information:

 • sre
  09
  Okt
  2019

  Metallica & San Francisco Symphony: S&M2

  20:00Mestni kino Domžale

  koncertni film / Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 / režija: Wayne Isham / nastopajo: James Hetfield , Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony, Michael Tilson Thomas (dirigent) / distribucija: Trafalgar Releasing / 150’ / posnetek bo predvajan z angleškimi podnapisi

  9. oktobra bomo v kinih po celem svetu praznovali obletnico koncertov in glasbenega albuma z naslovom S&M, ki ga je pred dvemi desetletji s simfoničnim orkestrom iz San Francisca posnela legendarna zasedba Metallica. Znova si bomo lahko ogledali njihov nastop s simfoničnim orkestrom pod vodstvom dirigenta Michaela Tilsona Thomasa, ki s tem koncertom obeležuje tudi svojo zadnjo sezono v San Franciscu.

  Koncert je bil posnet 6. in 8. septembra kot otvoritveni dogodek nove dvorane Chase Center, ki bo odslej krasila nabrežje tega gričevnatega mesta na zahodni obali ZDA. S skladbami iz prve plošče iz leta 1999 ter novimi simfoničnimi priredbami skladb, bodo oboževalci Metallice lahko na velikem platnu koncertni spektakel doživeli iz prve vrste.