Koledar dogodkov

Event Information:

 • pon
  31
  Dec
  2018

  Silvestrovanje na tržnem prostoru

  22:00Tržni prostor pod šotorom

  Letos bomo v novo leto vstopili ob zvokih ansambla Veseli Begunjčani.

  Leto 2007 je rojstno leto narodno-zabavnega ansambla Veseli Begunjčani. Vsi člani ansambla smo igrali pri različnih narodno-zabavnih ansamblih in imamo za seboj dolgoletne izkušnje na glasbenih odrih tako doma kot v tujini. Dom članov ansambla so Begunje na Gorenjskem z bližnjo okolico. Težko bi rekli, da kdo ne pozna Begunj, tega prelepega kraja pod Begunjščico, iz katerega izhaja tudi legendarni narodno-zabavni ansambel bratov Vilka in Slavka Avsenika, začetnika tovrstne glasbe. Ime ansambla smo, iz spoštovanja do ansambla bratov Avsenik in narodno-zabavne glasbe, povzeli po njihovi veseli »viži«, napisani v daljnem letu 1954, z naslovom Veseli Begunjčani.

  Člani ansambla Veseli Begunjčani prisegamo na pristno narodno-zabavno »kvintetovsko« glasbo, to je glasbo ansambla Avsenik, nismo pa pozabili na ljubitelje drugih zvrsti glasbe, kot so večno zelene melodije »evergreeni« in aktualna zabavna glasba.

  Vabimo vas, da se nam na zadnji dan v letu ob 22.uri pridružite v ogrevanem šotoru na tržnem prostoru v Domžalah.

  Ob pestri gostinski ponudbi in dobri glasbi bomo zaplesali in se poveselili ter zadnje minute leta odštevali skupaj z županom.Po zdravici in izrečenih lepih željah bo nebo razsvetlil veličasten ognjemet.

  Naj bo čarobno!